Hur man använder ett kit för att installera Neon belysning under ett fordon

Lägga till en neon underglow ett fordon är en modifikation populär bland dem som tycker om anpassning. Innan du installerar, kontrollerar att se om du lägger till en neon underglow är tillåtet i din stad, län eller stat. Belysningen ger ett fordon en personlig look på natten. Installera lampor för en neon underglow behöver borra hål i fordonets chassi för att hålla lamporna och korrekt anslutning av systemets ledningar till fordonets batteri för ström. Saker du behöver
Skiftnyckel
Pencil
Körnare
Drill
Silikontätning
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla bort den negativa kabeln från bilens batteri med en skiftnyckel.
2

Granska den bästa platsen för lysrör som placeras under fordonet. Lamporna bör inte vara nära bränsleledningar, avgassystem, områden med extrem värme, rörliga delar och varje område där en domkraft kan användas för att lyfta bilen.
3

Montera neon ljus rör med de små metall fästen ingår i satsen. Placera de monterade rören där den ska installeras och utrymmen markera var hålen ska borras för att hänga rören med en penna. Körnare hålen för att säkerställa en bra start för borrkronan.
4

Borra hålen. Applicera en liten mängd silikon till kanterna på varje hål för att skydda mot rost.
5

Sätt i skruvarna i fästena. Placera fästena på plats och dra åt skruvarna i hålen.
6

Hitta en plats i motorns utrymme där systemets transformatorn kan fästas. Detta bör vara i närheten av batteriet. Borra monteringshål för enheten och montera enheten enligt tillverkarens anvisningar.
7

Anslut transformatorn till belysningen kretsen enligt tillverkarens anvisningar. Fäst jordledningen från transformatorn till bilens chassi. Anslut strömkabeln till transformatorn till den positiva polen på bilbatteriet med en in-line säkring.
8

Montera på /av-knapp på instrumentpanelen. Kör switchens kabeln genom en genomföring i bilens brandväggen till motorrummet och anslut den till säkringen mellan transformator och batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89481.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.