Silverado Hitch Wiring

Bogsering med din Silverado kan vara en positiv upplevelse, eftersom lastbilen har tillräckligt med hästkrafter för att göra jobbet, vilket gör processen så enkel som möjligt. För att göra släpet lagligt men lamporna på Silverado måste arbeta i harmoni med lamporna på släpet. För att göra detta måste skumt kopplas till släpvagnen medelst ett släp kabelstammen. Installera en bör ta mindre än en timme att göra. Saker du behöver
Electric drill
2-3/8-inch hål-tråkig bit
Trailer kabelnät
Märkpenna
Metall borr
Blue Scotchlok kontakter
buntband
Tänger
Eltejp
plåtskruv
Visa mer Instruktioner
1

Hitta en plats i hörnet på insidan av sängen montera din trailer plug dragkrok ledningar, helst i närheten av din femte hjulet skumt. Borra ett hål i insidan av sängen med en 2-3/8-inch hål-tråkig bit. Sätt i sele släpvagn ledningarna genom hålet tills pluggen når sängen väggen. Märk ut hålen för pluggen på sängen väggen, sedan bort selen.
2

Borra hål du markerade med borr försedd med en metall borr. Installera om selen släpvagnskablage i sängen och fäst sedan kontakten till sängen med självgängande skruvar och borra. Kör ledningarna under lastbilen, över ramen och mot reservdäcket väl.
3

Lokalisera skumt sele under sängen, som har flera färgkodade ledningar. Använd Scotchlok kontakter och tänger för att ansluta en kabel från Hitch sele till en tråd på släpvagnen kabelnätet i följande hitch sele till färga släpvagn sele kombinationer: blå-till-blå, orange-till-svart, vitt till vitt, mörkgrön till grön, gul-till-rött och ljust grönt till gult.
4

Wrap kabelanslutningar med eltejp. Fixera selen släpvagnskablage till ramen och omgivningen med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89233.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.