Så här ändrar en 2002 GMC för bogsering bakom en husbil

Äga eller hyra en husbil ger en känsla av frihet och äventyr när du reser, men när du anländer till din destination kan det vara besvärligt att behöva använda din husbil till transport. Genom att modifiera din GMC fordon med en universell dragkrok, är det lätt att bogsera fordonet bakom din husbil, så att du kan använda det för att utforska området runt din destination. Dragstången är ganska lätt att installera och kan tas bort när de inte används. Saker du behöver
Justerbar universell dragkrok
Borrmaskin
Wrench
Visa fler instruktioner
1

lossa bultarna på de justerbara armar bogsera bar och sprida den till sin maximala bredden. Mät både minsta och största bredd. Dina montering ställen på fordonet måste ligga inom detta område.
2

Ta bort låspinnarna som håller fast fästena till dragkroken och ta bort fästena.
3

Placera fästena mot stötfångare eller ram av ditt fordon på den plats du planerar att montera dem. Monteringsplatsen måste kunna stödja vikten av fordonet och ge tillräckligt spelrum för dragkrok när den är ansluten, samt att vara centrerad på fordonet. Markera mitten av varje hål på fästena med en blyertspenna.
4

Borra hål för bultar med borrmaskin mitt i centrum av varje blyertsmarkeringen. Placera fästena på plats och använd skiftnyckel för att skruva fast bultarna på plats, säkra fästena på ramen eller stötfångaren.
5

Anslut dragstången till fästen och ersätta låspinnarna. Dragstången kan nu anslutas till husbilen bogsera mekanism.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89400.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.