Avgassystem Tips för en Hyundai Tiburon

Avgassystem tips för en Hyundai Tiburon är tillgängliga från många olika tillverkare. För att hitta tips som passar din bil, mäta diametern på avgasröret. Inlopps diameter avgassystem tips måste matcha din ändrör diameter. När du har denna mätning, kan du sortera bättre genom de olika typerna av avgassystem tips på marknaden. Material

Flera material används för att göra avgassystem tips som kommer att passa Tiburon. Medan de flesta tipsen är gjorda av stål, tillverkare avsluta tips på olika sätt. Den vanligaste metoden är att polera det yttre av avgas dricks. Detta ger en långvarig lyster till spetsen som motstår rost och smuts. Förkromning är en annan efterbehandling metod och ger en strålande glans till slutrör. Slutligen är vissa tillverkare börjat erbjuda svart krom tips och pulverlackerade tips.
Style

Övergripande stilar av avgassystem tips inkluderar enkel-borrning, dual-borrning och intercooler modeller. Eftersom storleken och formen på hålet inte påverkar prestanda Hyundai Tiburon, kan du välja bland ett tips som passar din smak och idéer för fordonet. Dual-bore tips att det ser ut som Tiburon har en dubbel-pipe avgassystem, såsom en katt tillbaka systemet. Intercooler system använder en inre vägg och en yttre vägg åtskilda av fenor. Eftersom luften färdas genom dessa fenor den kyler den yttre väggen.
Storlek

avgassystem tips för Tiburon kommer i en mängd olika storlekar. Utloppet diameter Tiburon s avgasröret bestämmer inloppsstorlek av avgasflödet dricks. Däremot kan längden och yttre håldiameter ändras till din smak. Du vill ha ett tips som är tillräckligt lång för att synas från utsidan av fordonet, men inte en så lång tid att det är benägna att skada. Liknande faktorer gäller för de yttre diameter borrningen. Inloppsborrningen skulle vara 2,5 inches och de yttre hålet skulle vara mycket större. Tiburons med en stor diameter slutrör ser ut som de har en bred diameter, beställnings avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88834.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.