Skillnaden mellan MK4 Euro & US Spec Lights

The Mark 4 Jetta och Golf är mycket populärt med auto entusiaster eftersom de är lätt modifierbara. Volkswagen använder modulära konstruktioner för att möjliggöra enkel delar swappar från en modell till en annan eller att låta lätt att följa lokala lagar. En populär delar förändring för VW ägare är att ta bort strålkastare församlingar avsedda för den amerikanska marknaden och ersätta dem med de europeiska versionerna. Varför Ändra Headlight församlingar

grund av det sätt som reglerna är skrivna, biltillverkare har större frihet i hur ett europeiskt strålkastare ser. Samtidigt har de mindre valfrihet i ett europeiskt ljus lyser upp vägen.

Några amerikanska förare föredrar det sätt den europeiska ljuset gör den främre delen av bilen utseende, medan andra uppskattar belysning mönstret. I båda fallen, de europeiska versionerna är endast lagliga för off-road bruk i Förenta staterna.
Euro-Switch

europeiska marknaden bilarna är skyldiga att ha en stad ljusfunktion som amerikanska bilar inte är skyldiga att ha. För att lägga till denna funktion till MK4 eller Mk5 Jetta eller Golf, kan du byta ut den amerikanska strålkastare switch med en europeisk version. Denna brytare möjliggör också att dimljus att användas utan strålkastarna. Den "Euro Switch" installeras utan verktyg och är allmänt tillgängliga online. När du installerar den europeiska marknaden strålkastare, behöver du denna omkopplare.
Europeiska ljusmönster

halvljus belysning mönstret skiljer sig mycket från den ena sidan av Atlanten till den andra. I USA, är strålkastarna som krävs för att sätta lite ljus upp för att lysa overhead tecken. Europeiska lampor får inte kasta ljus upp för att bekämpa ljusföroreningar. Amerikanska lampor kasta ljus både till vänster och höger om fordonet, medan europeiska lampor har en kraftig minskning av ljuset till vänster för att minska bländning för mötande förare. Eftersom den europeiska mönstret är utformat för att minska bländning, ljusare lampor är acceptabla i Europa, och de europeiska lampor kasta ljus längre ner på gatan. Addera juridiska frågor

Som nämnts tidigare, uppfyller europeiska marknaden strålkastare församlingar inte US DOT regler. Den europeiska versionen lägger ut för mycket ljus. Beroende på den valda stilen, kan linsskyddet på den europeiska versionen vara tonade, vilket är olagligt i USA. De europeiska lamporna kommer inte kasta tillräckligt med ljus uppåt eller åt vänster för att vara laglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89662.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.