Vad är en bakre Camber Kit ?

En bakre camber kit är en body modification kit för den bakre delen av bilen , och håller dina bakhjul från att misslyckas helt . Betydelse

När en bil kropp sänks eller höjs , eller dess däckstorlek ändras , kan däcken lutar inåt eller utåt istället för att sitta vinkelrätt mot vägen som de ska . Denna lutning kallas camber , och kan orsaka däckslitage ojämnt anpassning och eventuell uppdelning av din fjädring bak .
Funktion

En bakre camber kit är ett speciellt kit som är appliceras på en bils bakre upphängning efter att den har modifierats. Satsen fastställer lutningen av en bilens bakhjul och sätter dem tillbaka till deras rätt inriktning . Varje sats är skapad specifikt för vissa bilmodeller , så många bilar har olika typer av fjädring .


Överväganden När du är shopping för en bakre camber kit , bör du vara säker på att satsen är för just din bilmodell , och är av hög kvalitet . Detta beror på den bakre camber kit installation krävs det för att bli en del av din fjädring , och om det misslyckas , kan det förstöra din bakre fjädring och orsaka bakre änden att falla .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88670.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.