Honda Civic Front Lower Strut Bar Installation

Honda Civic är en populär bil att skräddarsy, särskilt när det gäller att förbättra prestanda och köregenskaper. Dessa bilar är en unibody konstruktion, vilket innebär att det inte finns någon traditionell ramkonstruktion som du skulle hitta på en modern lastbil. På grund av detta, kan bilen vrida vid vändningar under hård belastning, vilket orsakar oönskade hanteringsförhållanden. Ett sätt att förstyva chassit är att lägga till en främre, nedre strut bar, som binder två delar av chassit tillsammans, vilket gör det styvare. Detta kan göras på mindre än en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
Front lower strut bar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1 < p> Ställ parkeringsbromsen på Civic och höja upp den främre änden med domkraften, lämnar tillräckligt med utrymme för dig att krypa under bilen. Sätt pallbockar bakom framhjulen på markerade jack poäng och sänk domkraften så läktaren stödja bilens vikt.
2

Håll den främre nedre strut bar tvärs över bredden på undersidan av chassit och hitta de två bultarna på varje sida av fordonet som den är utformad för att montera till - varje kropp stil Civic är annorlunda. Ställ stagstång åt sidan och lyft i uttaget tills det kommer i kontakt med hjälpram bredvid en av bultarna.
3

Unbolt monteringsbulten med 1/2-tums Ratchet och uttaget. Löst bult ena änden av den främre undre tvärstaget i fästet med fabriken bulten. Flytta uttaget till den motsatta sidan och upprepa processen.
4

Dra upp alla bultarna med 1/2-tums Ratchet och uttag. Sänk bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88747.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.