Hur Limma Mylar Dekaler

Mylar dekaler är en typ av fordon dekal som har en tunn plastbeläggning för att skydda ytan av dekalen från regn, snö och annan väta. Mylar dekaler är något annorlunda än vinyl dekaler, och applikationen av dekalen är annorlunda. De flesta Mylar dekaler levereras med en självhäftande baksida som aktiveras med en lösning av fönsterputs. Men även om din dekal inte längre har sin självhäftande baksida kan du fortfarande fästa dekalen med silikon lim. Saker du behöver
Auto spackel
Auto Sandpapper
bättringsfärg
Avfettning rengöringsmedel
Tvättsprit
mjuka trasor
Sax
Mylar dekaler
Fönster rengöringsspray
Sugskrapa
Vattentät silikon lim
Visa fler instruktioner
1

fylla eventuella hål i karossen med auto organ filler. Låt fyllmedel för att torka i två timmar. Sand filler helt slät med sandpapper. Täck filler med bättringsfärg. Låt färgen torka i 24 timmar.
2

Rengör sidan av bilen med ett avfettande rengöringsmedel och gnugga alkohol för att ta bort all smuts, olja och vax från sidan av bilen.

3

Skär gränser Mylar dekalen så nära dekalen själv som möjligt. Innan du tar bort plastbakstycket kontrollera placeringen av dekalen för att du har den bästa positionen för dekal.
4

Avlägsna självhäftande baksida från dekalen. Spraya ytan av bilen med fönsterputsning spraya där du vill placera dekalen. Placera dekalen över våt fläck, med början i mitten av dekalen. Fönstret renare hjälper limmet aktiveras.
5

Platta dekalen ut med fingrarna arbetar från mitten mot kanterna. Använd en gummiskrapa för att pressa ut överflödigt fönster sprej från kanterna på dekalen och ta bort alla luftbubblor.
6

Låt dekalen torka i 24 timmar innan du tar bilen ut i regn eller andra fuktiga förhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88705.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.