Hur man installerar en Dakota Glasfiber Tonneau Cover

Tonneau täcker finns i många olika former och typer, men några av de starkare modellerna är gjorda av glasfiber. Dessa tonneau täcker skyddar en lastbil säng innehåll från väder och stöld, och är låsbara, vrida sängen till en stor trunk. Om du vill installera en glasfiber insynsskydd på din Dodge Dakota, kan du göra det i ungefär en timme med hjälp av en assistent och några grundläggande verktyg. Saker du behöver
denaturerad alkohol
Microfiber handdukar
3-4 assistenter
Insynsskydd kit
Bed tejp
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Slipa toppar sängens med denaturerad alkohol och en microfiber handduk. Har assistenterna lyfta insynsskydd från marken, sedan tillämpa sängen tejpen på undersidan av insynsskyddet konsol. Dra uppbackning bort av sängen bandet med händerna.
2

Lyft insynsskyddet med hjälp av dina assistenter och lägg ner på sängen av Dakota, och se till att det är uppradade ordentligt och att bakluckan locket stängs fortfarande. Addera 3

krypa ner i sängen med den stängde insynsskydd. Ta C-klämmor ingår i insynsskyddet kit och installera en C-klämma på varje hörn av insynsskyddet med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Har dina assistenter lyfta upp det insynsskydd. Skjut chocker på stötmontering på sidorna av insynsskydd parentes med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89221.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.