Instruktioner om hur du installerar stänkskydd på en 2010 F-150

Den 2010 Ford F-150 är den minsta av Ford Motor Companys F-seriens lastbilar. Fordonen är konstruerade för både personligt och kommersiellt bruk. I dåligt väder eller off-road situationer, kan däcken på F-150 sparka upp lera och skräp, vilket gör att kroppen av lastbilen för att bli smutsig och möjligen skadas. För att förhindra detta, producerar Ford vakter fender splash som kan installeras. De stänkskydd kan beställas från någon Ford återförsäljare och bör passa den speciella trim stilen av fordonet. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag och dra åt parkeringsbromsen. Lossa muttrarna på framhjulen med en rörtång.
2

Jack upp framsidan av F-150 med en domkraft. Placera pallbockar under båda axlarna. Slutför bort muttrarna med rörtång. Avlägsna däcket.
3

Placera en främre stänkskydd mot insidan av stänkskärmen så att hålen på stänkskyddet line up med fender monteringshålen.
4

Placera en bricka på en av fästbultar och skjut den genom monteringshålen. Placera ytterligare en bricka på baksidan av bulten, skruva sedan in skruven på plats med en hylsnyckel. Upprepa med de andra bultarna.
5

Upprepa proceduren med den andra främre stänkskyddet.
6

Sätt tillbaka hjulen på axlarna och dra åt muttrarna flesta vägen med en rörtång. Avlägsna domkraften och sänka bilen. Slutför dra åt muttrarna med en rörtång.
7

Upprepa processen med den bakre delen av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88727.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.