Hur man tar bort en Bumper att installera en Hitch på en Touareg

Volkswagen Touareg har en motor kan bogsera minst 7,000 pounds, vilket gör att det kan dra en släpvagn. Installera en dragkrok är inte så enkelt som på de flesta bilar. Hitch installation kräver borttagning av Touareg bakre stötfångaren för att komma stötfångaren stöd för att montera dragkrok. Ta bort stötfångaren och montera en dragkrok ska ta ett par timmar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx huvuddrivaren satt
Dragkrok kit
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Öppna Touareg s luckan. Pop öppna skruvlock på sidorna av bakljusen, hjälp med platt skruvmejsel.
2

bort bakljuset bultarna från fordonets kropp, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Avlägsna bakljusen från Touareg kropp och koppla lamporna "sele.
3

bort stötfångarhöljet bultarna på läppen tidigare dold av bakljus, med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud-uttaget. Ta bort skruvarna på stötfångaren, innanför bakskärmen brunnar och över den nedre kanten av stötfångaren, med 3/8-tums Ratchet och en Torx-huvud-uttag.
4

Lyft stötfångaren off en fender väl och luta det tillbaka att dra ur kablarna till den bakre stötfångaren sensorer, med hjälp av händerna. Ta stötfångaren ifrån Touareg, med hjälp av en assistent för hjälp, om det behövs.
5

Ta stålet stöd stötfångaren stöd, som ligger på baksidan av Volkswagen, med en 3/8-tums Ratchet , utbyggnad och uttag. Flytta stötfångaren stöd från SUV med båda händerna.
6

Support skumt, med hjälp av en assistent, mot Volkswagen och dra åt hitch s skruvar in i den bärande fabriken stötfångare fästen, med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Ställ stötfångarstödet s skuminlägg ovanpå skumt.
7

Flytta stötfångarhöljet över till Volkswagen. Sätt tillbaka kabelhärvan och locket över den bakre delen av fordonet.
8

tillbaka monteringsverktyg, med 3/8-tums Ratchet och Torx-huvud-uttaget. Anslut bakljusen tillbaka på aktiemarknaden sele och installera lamporna "bultar i kroppen, med 3/8-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89035.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.