Hur man installerar en lyftanordning för en Chevy Truck

Chevrolet raden av lastbilar är konstruerade för att arbeta hårt, vare sig det är på eller av vägen. För att göra det, har de en högre markfrigång, vilket gör det lättare att köra över föremål. Vissa människor vill dock lastbilen sitta ännu högre så att de kan installera större hjul och däck för att gå över större hinder. För att göra det måste du installera en hiss kit. Installera en tar ett par timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
4 1/2-tums vinkelslip med metall kapskiva
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Hammer
Märkpenna
Chevrolet lift kit
3/8-tums momentnyckel
Show Fler Instruktioner
1

Park Chevrolet och lyft den med domkraften så att lastbilen sitter på fyra pallbockar placeras under ramen och bakaxeln. Ta av hjulen med däck järn och sätta dem bort från arbetsytan.
2

sitta framför den främre hjulupphängningen. Unbolt Dragstång slut på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttaget och slå på sidan av knogen att ta bort styrstag ände från knogen. Unbolt övre länkarm från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, slå till sidan av styrspindeln med hammaren för att separera de två komponenterna.
3

Skruva loss staget från lägre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär den från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra strut ur suspensionen. Placera distansen från hissen kit på den övre strut cap. Gör ett märke på bultarna strut cap där spacer korsar bultarna med märkpenna, så att skruvarna inte kommer att sitta ovanför spacer. Ta bort distansen locket.
4

Skär av topparna på bultarna strut mössa med 4 1/2-tums vinkelslipen och metall kapskiva vid markeringarna du gjorde i steg 3. Sätt tillbaka distanserna på strut lock och se till att skruvarna inte sitter högre än spacer. Trimma bultarna strut mössa med vinkelslipen om det behövs.
5

Montera spacer på strut mössa med hårdvaran ur satsen och 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra åt bultarna till 45 ft /lbs med 3/8-tums momentnyckel. Installera stagen på den främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Sätt tillbaka den övre länkarm och slips red slut på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka framhjulen med däck järn.
6

Move så att du sitter framför bakaxeln. Unbolt U-bultarna som håller bladfjädern till axeln med den 1/2-tums harskramla och ingångar. Sänk bakaxeln av domkraften står med domkraften, rikta sedan står lägre så det finns ett gap mellan bladfjädrarna och axeln.
7

Montera blocken ur satsen mellan bladet fjädrar och axeln och installera det nya U-bultarna ur satsen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Installera de bakre hjulen. Sänk bilen bort av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89456.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.