Hur man installerar dekaler på bilar

En väl vald bil dekal ger en touch av personlig stil på din bil. Dekaler finns i alla former och storlekar, men deras tillämpning följer samma förberedelser och tekniker. Efter några enkla steg kan hjälpa till att lindra ansökningsprocessen och säkerställa att slutresultatet ser professionell. Saker du behöver
Handduk
Vatten åtgärd
Tape
eltejp
Säkerhetsnål
Visa fler instruktioner
1

Fukta en handduk med vatten och rengör den framtida platsen för din dekal, liksom det omgivande området, se till att inga partiklar eller förorenar hamna mellan dekalen och din bil. Avstå från att använda kemiska rengöringsmedel, eftersom de kan ha negativa effekter på tillämpningen av din dekal.
2

fastställa de allmänna område där du vill använda din dekal. Använd ett måttband för exakta mått, eller anpassa dekal med en centrerad objekt, till exempel en baklykta eller huv ornament. Märk ut den framtida platsen för din dekal med eltejp, en ljus färg som kontrasterar din bil avslut är den mest gynnsamma, men alla färger räcker. Använd inte tejp, eftersom dess avlägsnande kan vara svårt, medan en silvertejp s klibbighet kan skada bilens finish.
3

Applicera dekal till din bil, med din eltejp markörer som din guide, se till att sakta tillämpa dekalen, arbetar från ena änden till en annan, med hjälp av en handduk. Om några små bubblor bildas, dra försiktigt dekalen tillbaka och använda fingret för att rulla tillbaka den på bilen.
4

Använd spetsen av tummen för att reda ut eventuella bubblor i bilens dekal. Om du inte kan arbeta ut dem, oroa dig inte, eftersom solens värme fungerar vanligen luften ur dessa bubblor. Om du absolut måste pop bubblan omedelbart, eller om solen inte fungerar luften ur det, använd en säkerhetsnål för att placera ett litet hål i bubblan centrum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89654.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.