Hur man tar bort stänkskärm nödraketer

Fender nödraketer är ett alternativ på många tunga lastbilar. Den flare sträcker sig ut över hjulet, som vanligtvis skjuter ut ur hjulhuset. Den flare täcker hjulet och förhindrar att smuts och väg skräp från att sparka upp på sidan av trucken. Vissa individer tycker inte om utseende av stänkskärm nödraketer, dock, och ta bort dem. Eftersom de flesta stänkskärm nödraketer helt enkelt bultas fast i kroppen, kan de tas bort. Saker du behöver
3/8-tums hylsnyckel och socket set
Visa fler instruktioner
1

lokalisera bultarna fender blossa för framskärmen nödraketer. De kommer att vara antingen på utsidan av stänkskärm flare eller under flare, inuti hjulhuset.
2

Lossa och ta bort skruvarna som håller förarens flare sida fender på kroppen av fordonet. Det kan vara allt fyra till åtta bultar beroende på märke och modell av bil du har. För att lossa, placera lämplig storlek uttag på hylsnyckel och satte nyckeln på bulten. Vrid moturs för att lossa.
3

Dra fender blossar upp efter att du har tagit bort bultarna. Detta bör komma rätt off. Om detta är första gången du tar bort dina nödraketer, kan det dock ha fastnat på hjulet väl på grund av plasten flare hålls tätt mot karossen under en lång tidsperiod. Ge det ett bra ryck, och det kommer att komma rätt off.
4

Upprepa processen som beskrivs i steg 1 till 3 för passagerarsidan fram och sedan båda de bakre stänkskärm nödraketer på din bil.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87880.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.