Hur man installerar ett Cargo Carrier

En lastbärare är utformad för att passa på ställningar biltak. Lastbärare kommer i hårda eller mjukt skal versioner och alla fäster till auto takräcke. Varje lastbärare tillverkare använder sin egen privatägda system installation fästen men alla följer samma grundläggande formel. En lastbärare ger extra lagringsutrymme utanför fordonet, därmed frigöra värdefullt insidan utrymme, detta är en solid alternativ för att öppna upp utrymme för extra passagerare. Instruktioner
Hard Shell
1

Slå det hårda skalet lastbärare uppochned och öppna de återhållande klämmorna genom att vrida vreden under klämmorna.
2

Lyft lastbärare upp och på takräcket av auto. Ha och assistenthjälp som lastbärare kan vara svårt att lyfta själv. Skjut lastbärare för att rikta de bakre klämmor på baksidan kuggstången och de främre klämmor till fronten kuggstången.
3

Tryck klämmorna stängda under barerna och vrid vingen medurs skruvarna att dra åt lastbärare till barerna takräcke. Addera Soft Shell
4

Skruva av nylon Bandstroppar ur reglagen under mjukt skal lastbärare. Plocka upp lastbärare och placera den på stängerna takräcke.
5

Rikta de främre remmarna över främre takräcket bar och linda dem runt baren. Trä änden genom reglaget dra igenom så hårt som möjligt. Dra upp till tätt remmen på plats och säkra de främre fästen.
6

Thread de bakre remmarna runt stången och pressa dem genom reglagen. Dra upp nylonbanden att dra dem ner till baren.
7

Snap ner på alla fyra banden för att kontrollera anslutningen till barerna som säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89054.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.