Hur du ansluter LED Truck Lights

lysdiod (LED) lampor är lampor som är i små tuber och flerfärgade. LED-lampor lägga mer glöd till din lastbil och kan monteras på en mängd olika platser, från under chassit i bilen på instrumentbrädan. LED-lampor kommer att ge din bil en unik, skräddarsydd look. Du kan installera LED-lampor själv hemma. Saker du behöver
Drill
Visa fler instruktioner
1

Placera trucken i "Park" och engagera nödbromsen.
2

Tryck på knappen Huvlås eller dra i spaken Huvlås att låsa huven på lastbilen. Prop huven på lastbilen öppen med huven stången.
3

Koppla den negativa kabeln från bilens batteri.
4

Rikta lysdioder i plats du vill att de ska vara så att du kan se vad de kommer att se ut fäst. Kontrollera att du kommer att montera LED-lampor borta från alla rörliga delar eller extrem värme.
5

Placera fästena på rätt plats i din LED lysrör och ställ dem åt sidan för ett ögonblick.
6

Tråd den positiva och negativa tråd av de LED-lampor till LED Ändströmbrytade och koppla ihop dem. Se dina specifika LED-anvisningar för att kontrollera att du ansluter dem till rätt plats.
7

Montera LED switch inuti fordonet på en plats som den lätt kan nås för att aktivera LED-lampor på och av.
8

Dra positiva anslutning av LED-rör till den positiva polen på fordonets batteri och säkert på plats. Du kan garantera goda ledningar på batteriets pluspol genom att linda tråden runt den positiva polen och säkra den på plats genom att placera den positiva batteripolen över tråden.
9

Dra den negativa kabeln från LED till ett område på chassit för en mark.
10

Montera LED ljus på plats och använd en borrmaskin för att borra skruvarna något in borren områden på lysdioden konsolerna att göra startande märken. Kontrollera att du inte borrar in i några reservoarer under fordonet. Håll LED lampor säkert och borra på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89245.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.