Vad är Auto Paint Undercoat ?

Underbeläggning på fordon är en typ av färg som hjälper till att skydda karossen från skador som salt eller väg skräp orsaker . Som av December 2010, nya bilar kommer med underbeläggningsskikt appliceras på fabriken . Funktion

Beläggning undersidan av ett fordon kropp skyddar den från försäljning och kemikalier som används på gator och vägar för att smälta snö och is . Utan skyddet kan metallen kroppen av en bilkaross rosta. Vissa undercoatings isolerar också bilen från väg buller . De gummerade produkter skyddar även underredet från skador orsakade av grus eller små stenar .
Alternativ

Förutom fabriken sprutade underbeläggning , kan fordonsägare köpa olika typer av underredsmassa om deras bil inte har någon . Den som flyttar till ett klimat där salter och kemikalier används på is under vintern kan förlänga kroppen livet på en bil genom att tillämpa det personligen eller ha en professionell göra jobbet .
Överväganden

När du köper en äldre bil eller lastbil , ta reda på om fordonet har undercoating redan tillämpas om klimatet teckningsoptioner med det . Den nuvarande ägaren kanske vet eller en mekaniker skulle kunna berätta om underbeläggningen är närvarande . Om du har ersatt alla kroppsdelar på fordonet , se till att de delar som också har undercoating att skydda dem från korrosion eller skador från stenar eller stenar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88879.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.