Hur Lower Stock Avstängningar på en 2002 Honda Civic Ex

Sänkning din 2002 Honda Civic kommer att löna sig på flera sätt. Med fordonet lägre till marken blir det mindre luftmotstånd, vilket kommer att öka din bränsleekonomi och acceleration. En lägre hållning kommer också att göra svarvning och hantering bättre. Vissa tycker det lägre hållning som en estetisk uppgradering. Byt coil-over fjädrar på din 2002 Honda Civic: s stötdämpare systemet med eftermarknaden sänkningsfjädrar att uppnå dessa resultat. Saker du behöver Sida 2 bil domkrafter
Jack stå
Hylsnyckelsats
Open inför skiftnyckel satt
Däck järn
Ny sänkning coil over fjädrar
Visa mer Instruktioner
1

Höj den främre änden av fordonet på ett säkert sätt på en plan, hård yta med två bilar uttag. Placera bilens uttag ordentligt på ramen strax bakom hjulhusen.
2

Ta bort de främre hjulen med ett däck järn för att lossa muttrarna. Använd två händer för att dra hjulen utanför deras styrpinnarna.
3

Placera en pallbock under mitten av framaxeln bostäder. Lyft upp stativet tills framaxeln väcker ungefär en tum. Vikten av axeln vilar nu på stödbenet.
4

Använd en öppen inför skiftnyckel för att ta bort de två fästmuttrarna på toppen av stötdämparaggregat i hjulhuset. Beroende på vilka alternativ för din bil kan du behöva komma åt muttrarna inne i motorrummet.
5

Sänk stödbenet tills spolen över fjädrarna kan bearbetas av monteringsbandet stötdämpare med handen. Installera den nya spolen över fjädrar i läge och se till att sitta på toppen och botten av fjädrarna i sina gummi fästen.
6

Höj stödbenet långsamt samtidigt styra fjädrarna på plats. Fäst de två fästmuttrarna i toppen av stötdämparen montering. Använd en momentnyckel och installera den övre muttern med 16 foot-pounds av vridmoment och den undre muttern med 14 foot pounds.
7

bort stödbenet, montera hjulen och sänk bilen. Upprepa proceduren på den bakre änden av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89434.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.