Hur man lägger in en boll Hitch på en Chrysler New Yorker

The New Yorker namnskylten har inte använts av Chrysler Corporation sedan 1995, men många New York-bor fortfarande trafiksäkra. The New Yorker namnskylten användes för nästan 60 år av Chrysler, som har första prydde bilarna i mitten av 20-talet. Tidiga modeller hade stora V8-motorer, men detta ändrades i början av 1980, då New Yorker minskades och fyra-och sexcylindriga motorer blev standard. Med installationen av ett skumt, är New Yorker kunna bogsera liten camping eller Släp. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Momentnyckel
3/8-tums borr
Borrmaskin
Dragstångshål
Hitch bollen

Visa fler instruktioner
1

Stäng av bilens motor och låt avgassystemet svalna. Skjut i den bakre delen av bilen och leta reda på fästbultarna som håller de energiabsorberande enheterna för bakre stötfångare till bakre rambalkar. Avlägsna skruvarna, två per sida, med en hylsa och spärrnyckel. Lay skruvarna åt sidan.
2

Ta bort bulten från den bakre ljuddämparen hängkonsol på den bakre ramen ansiktet med en hylsa och spärrskaft.
3

Insert de 7/16-inch vagnsbultar in brickorna som medföljer skumt. Placera en bult och bricka i det bakre hålet i förarsidan ramlisten. Fisk den gängade änden av bulten i den befintliga bulthålet. Upprepa för passagerarsidan ramskena.
4

Ha en hjälpare höja skumt på plats, vilket gör att den gängade änden av bultarna installerade i ramen skjuter genom monteringshålen i skumt. Placera brickor och låsmuttrar på skruvarna och dra åt dem med en momentnyckel till 50 pund-fötter.
5

Byt skruvarna avlägsnats från de energiabsorberande enheterna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft.

6

Håll avgas upphängningskonsolen den bakre ramen järnväg, se till fästet och avgassystemet inte kommer i kontakt med dragkrok. Borra ett 3/8-tums hål i ramen ansiktet genom monteringshålet i avgaserna upphängningskonsolen. Fäst konsolen till det borrade hålet med en 3/8-tums bult, åt låsbrickan och muttern med en momentnyckel till 31 pund-fötter.
7

Infoga en vanlig 11,5-tums dragstång in hitch mottagaren tills monteringshålen radas upp. Sätt en låssprint i hålet för att fästa dragstången till hitch. Sätt den gängade änden av ett skumt bollen i monteringshål i dragstången. Placera en bricka och mutter på den gängade änden av bollen och dra åt muttern med en stor, skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89043.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.