Mud Flap Monteringsanvisning för Jeeps

Ett stänkskydd är ett flexibelt, platt enhet som monteras precis bakom däcket och håller lera, väg spray och stenar från att sparkas upp på kroppen och undersidan av fordonet. Stänkskydd hjälper också skydda vindrutorna på fordon som kan vara efter dig genom att förhindra din aggressiva, off-road däck från att plocka upp stenar och andra faror väg och skicka dem flyga genom luften. Kraftiga stänkskydd är en nödvändighet för din Jeep om du vill skydda din bil och de andra bakom dig från skador. Saker du behöver
Jeep stänkskydd kit
tuschpenna
9/32-inch borr
Borrmaskin
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel skruvstäd
Bänk
Bänd verktyg
Visa fler instruktioner
1

Rengör någon lera eller smuts från ramlisten direkt bakom ratten som du kommer att montera stänkskydd.

2

Sätt hängaren stänkskydd, som är monterad på toppen av stänkskydd, i mottagaren fästet. Håll fästet på ramen järnväg direkt bakom ratten som du vill montera stänkskydd. Försäkring det finns tillräckligt spel mellan stänkskydd och däcket så att de inte vidrör varandra. Skjut fästet på ramen järnväg för att få önskad monteringsplats.
3

Markera ramen genom monteringshålen på mottagaren fästet med en tuschpenna. Sänk montering stänkskydd till marken. Försäkring finns ingen broms eller bränsleledningar direkt bakom ramskenan där du har gjort markeringarna.
4

Sätt ett 9/32-inch borr i en borrmaskin och borra helt igenom ramen på de markeringar som gjorts i steget ovan.
5

Skjut markkappan hanger ur mottagarens fästet. Håll fästet på ramen järnväg och linje upp monteringshålen till de hål du borrade i steget ovan. Fäst konsolen till ramen med 5/16-tums bultar, skärpt brickor och låsmuttrar med en hylsa och spärrskaft.
6

Sätt i markkappan hängare i mottagaren fästet. Undersök markkappan att se till att det är nivån. Avlägsna stänkskydd och mottagaren fästet Om stänkskydd inte är nivå. Placera mottagaren fästet i ett skruvstäd och böj hållaren med en pry verktyg i den riktning som behövs för att göra den nivå stänkskydd med marken.
7

Installera receivern fästet på ramen järnväg igen med samma hårdvara. Sätt i hangaren stänkskydd i mottagaren fästet. Fäst hängaren på fästet med stiftet medföljer markkappan kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88514.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.