1972 Mustang Fastback Ground Effekter

Den 1972 Ford Mustang är en klassisk bil, och så enkelt att arbeta på att nästan alla bilmekaniker kan njuta av att göra det. Men om du vill ändra någon av dessa äldre bilar, är exteriöra tillval förvånansvärt begränsad. Vare sig på grund av sin klassiska stil eller inte, bara en handfull marken effekter organ kit finns tillgängliga för 1972 Mustang, och bara en är en full konvertering kit. Eleanor ombyggnadssats

bara full konvertering för 1972 Mustang är konverteringssats för att förvandla det till "Eleanor", den Shelby populariserades i filmen "Gone in 60 Seconds." Satsen är både dyra och svåra att installera eftersom det är glasfiber, vilket kräver speciella verktyg och innebär miljörisker. Satsen kommer du tillbaka minst $ 4000 före installation och målning avgifter.
Rear Spoiler

lilla bakspoilern på den klassiska Mustang finns på ett par ställen, och även om dess pris är brant, kommer det att bidra till att stabilisera den bakre delen av bilen när du reser i hög hastighet. Det är relativt lätt att installera, men om du ska byta ut någon kan det vara bra att ha en professionell butik slutföra installationen för dig. De spoilers köra mellan $ 350 och $ 400 beroende på stil och kvalitet i tillverkningsprocessen.
Fastback Fönster lameller

Fönster luftventiler var slut utrustning på några av de slutet av 1960 och början av 1970 Fastbacks och de hjälper släta luften över den bakre delen av bilen, skapa downforce. De ger din Mustang ett sportigt utseende och är lätta att hitta för nästan alla fastback år och modell. De kommer att ställa dig tillbaka mellan $ 250 och $ 300 innan kostnaden för installationen. Addera Universal Options

Genom att flytta bort från delar som konstruerats särskilt för Mustang, du öppnar upp möjligheten att hitta en mängd universella marken effekter och karosser att hjälpa till med downforce. Som med många bildelar, dessa kit varierar kraftigt i både kvalitet och stil. Universal främre och bakre stötfångare, sidokjolar och andra trim bitar börjar på ca $ 200 före installationen, även om högre kvalitet delar är betydligt dyrare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88951.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.