1983 Camaro Ground Effekter

Ground effekter förbättra prestanda och stil på din bil genom att minska utrymmet mellan botten av bilen och vägen. Den typen av marken effekter du köper bestämma enkel installation och kostnaden. Det finns fyra olika marken effekter delar för 1983 Camaros: sidokjolar, bakspoiler, luft dammen och bakre Valance. Du kan köpa marken effekter individuellt eller i en sats. Satserna är lätta att hitta. Sidokjolar

Sidokjolar finns i ett antal olika stilar, prisklasser och material. Duraflex är ett populärt märke för 1983 Camaros. Duraflex-tekniken kombinerar glasfiber, flex hartser och plast när de bygger sina marken effekter kroppsdelar. Den Duraflex tekniken gör det möjligt att köpa en hög kvalitet glasfiber produkt till ett lägre pris. Duraflex sidokjolar inkluderar en svart primer finish, en generell maskinvara kit, en installationsguide och en reducerad skada på upp till 75 procent.
Air Dam

luftfördämningar hjälp minska mängden luftflöde på undersidan av bilen. Detta möjliggör bättre hantering av bilen vid högre hastigheter. En luft dammen kan också lägga till stil och utseende av fordonet. Hitta luften dammen individuellt kan presentera en utmaning. Auto del butiker är ofta kunna köpa delar från sina leverantörer. Du kan också hitta luft dammar för 1983 Camaros genom att söka online-auktion webbplatser.
Rear Spoiler

Du kan köpa en bakre spoiler för 1983 Camaro öka mängden ned-kraft, hjälper bilen accelererar snabbare, vrid lättare och gå snabbare. Det gör detta genom att störa flödet av luft medan bilen är i rörelse. Placeringen av den bakre spoilern kommer att avgöra om fordonet rör sig snabbare eller hanterar bättre. Generellt sett kan du inte ha båda samtidigt tills du perfekt position bakspoilern.
Bakre Valance

bakre Valance fäster den bakre stötfångaren Camaro, ger ökat skydd och blockering lera stänk för att skydda bilen från smuts och skräp. Eftersom den bakre Valance möter svåra miljöförhållanden element, välja en bakre kappa som kommer att pågå är viktigt för din 1983 Camaro. Några av de mest hållbara material för en 1983 Camaro bakre Valance inkluderar krom metall finish och aluminium. Dessa kommer att lägga till utseendet och stilen på din bil medan det fortfarande är kostnadseffektiva.
Full Body Kits

Hela kroppen kit är det mest kostnadseffektiva sättet att lägga marken effekter till din 1983 Camaro. De är också lättare att hitta än enskilda marken effekter delar. Om du bara byter ut en specifik del mark effekt som har skadats, är en hel kropp kit förmodligen inte det bästa alternativet. Men för en allmän förbättring, är det bästa valet för både pris och stil, så hela kroppen kit är konsekvent i stil och finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88995.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.