Hur man installerar ett fotsteg på en Toyota Tundra

Toyota Tundra sitter högt från marken, och det kan vara svårt för vissa människor att komma in i bilen utan hjälp. En lösning är att installera fotsteg på lastbilen, vilket ger ett extra steg för människor att komma in i lastbilen. Om du vill installera fotsteg på din Tundra, du behöver bara ett par verktyg, ett fotsteg kit och ungefär en timme av tiden. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums momentnyckel
Running board kit
Visa fler instruktioner
1

Lägg ut de delar från fotsteget kit på marken, placera fästena i sina rätta lägen. Bolt fotsteget fästena på undersidan av Tundra med hårdvaran i satsen och en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
2

Skjut åtta kvadrat-bultar medföljer fotsteget kit in kanalerna på undersidan av fotsteg, installera fyra skruvar per lucka.
3

Lyft fotsteget upp på konsolerna och skjut skruvarna på undersidan av fotsteget i fästena hängande från botten av chassit. Skjut fotsteget framåt eller bakåt för att anpassa den till sidan av Tundra.
4

Montera brickorna och muttrar ur satsen till bultar på undersidan av fotsteget och dra åt dem med en 3 /8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra åt bultarna på fotsteget till 22 ft-lbs med en 3/8-tums momentnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89182.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.