Installationsinstruktioner för 2 tums Lift block på en 1992 Jeep Cherokee

Lägga till en uppsättning av 2-tums lyft block på baksidan av din Jeep Cherokee kan lösa hängande fjädrar eller öka avståndet mellan axel och kropp, vilket möjliggör större däck på din Jeep. Större däck översätta till mer markfrigång under axlarna vilket är praktiskt om din Jeep ser en hel del off-road bruk. Bakre lyft block är installerade mellan bladfjädern och fjädern pad på axeln, vilket kräver avlägsnande och utbyte av de bakre U-bultarna med längre sådana. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Breaker bar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa de bakre muttrarna med en rörtång och sedan placera en domkraft under den bakre av Jeep. Lyft jeep tills däcken är flera inches från marken och sedan placera en uppsättning pallbockar under ramen av Jeep och sänk domkraften, vilket gör att Jeep att vila på läktaren och fjädring för att hänga.
2

bort muttrarna helt skjut däck och hjul utanför hjulbultarna.
3

Lokalisera de två U-bultarna på axeln som håller axeln bostäder till bladet fjädrar. Ta bort de fyra muttrarna från U-bultarna med en djup socket och breaker bar och samtidigt stödja den sidan av axeln med domkraften. Inte lyfter axeln, bara stödja det. Skjut U-kolvplattorna utanför U-bultarna och ta bort U-bultarna från runt axeln bostäder.
4

Sänk domkraften, så att axeln bostäder att falla bort från fjädern. Sätt i 2-tums lyft blocket mellan fjädern och axeln, rikta in stiftet på undersidan av blocket med hålet i våras monteringsplattan.
5

Installera en ny uppsättning av U-bultar runt axeln och skjut den övre plattan över de nya U-bultarna. Montera muttrar och brickor som följde med U-bultar och dra åt muttrarna precis tillräckligt för att hålla fjädern, blocket och axel tillsammans.
6

Flytta till motsatt sida av Jeep och upprepa processen att installera det andra blocket och nya U-bultar. Dra åt U-bultarna till 30 ft-lbs. använder en korsvis.
7

Montera däck och hjul trä därefter muttrarna på hjulbultarna. Dra åt dem tills ordentligt med rörtång.
8

Lyft baksidan av jeep av domkraften står med domkraften, bort läktaren från under lastbilen sedan sänka domkraften, sätta Jeep på marken. Dra åt muttrarna helt med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88570.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.