Ljuddämpare Tips för srt4

Dodge SRT4 infördes 2003 som en del av Neon lineupen. Den Neon ersattes senare med Caliber srt4, en crossover med det praktiska i en kombi. En av de vanligaste uppgraderingar som ägarna utför på SRT4s installerar eftermarknaden avgaser tips. Medan avgassystem tips har ingen inverkan på prestanda, kan de göra en srt4 ser mer sportig. Stilar och utföranden

Eftermarknad tips för srt4 kommer i en mängd olika stilar och utföranden. Såvitt material går, det finns polerad aluminium, borstad aluminium och kromade tips. Det finns också kolfiber tips, pulverlackerad tips och målade tips. En srt4 ser bättre ut med en mer målmedveten ser ljuddämparen tippa med ett rostfritt stål eller polerad aluminium. Det finns många stilar av tips tillgängliga, inklusive runda, ovala och fyrkantiga, samt enkla och dubbla tips. The Neon-baserade srt4 ser trevligt med runda spetsar på grund av att bilen är mer rundad styling, men den senare, mer kantiga Caliber srt4 kan bära fyrkantiga tips. Addera Var hittar srt4 ljuddämpare Tips

Om du föredrar att handla personligen, kan du besöka nationella bildelar återförsäljare eller butiker som säljer biltillbehör. Online, kan du köpa ljuddämpare tips för srt4 från välrenommerade företag som Summit Racing eller Autoparts Warehouse (se Resurser). Du kan också hitta en rad ljuddämpare tips på eBay. Priserna för ljuddämparen tips varierar från mindre än $ 20 till över $ 100, beroende på märke och kvalitet.
Installation och vård

tips ljuddämpare är i allmänhet lätt att installera. Om din srt4 redan har avgassystem tips, ta bort dem först. Tips i allmänhet är bultade på, eller höll på med remmar. Använd en hylsa eller en skiftnyckel för att lossa skruvarna och ta bort dem. Om de svetsas på, måste du klippa dem. Skjut nya tips på avgasröret. Dra åt de medföljande skruvarna eller remmar tills spetsarna är säkra.

När du tvättar din bil, tvätta avgassystem tips också, med hjälp av tvål och vatten. Torka dem med en ren handduk, polera dem därefter med polish lämpligt för materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88362.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.