Yamaha Raider Exhaust Tips

Yamaha Raider är en "chopper-inspirerade" motorcykel som erbjuder föraren stilen av en helikopter men med överlägsen hantering och rida jämlikhet. Till skillnad från en bil, är en motorcykel hela avgassystemet ofta på displayen. Avgaserna tips är änddelen av avgassystemet, den enda del synlig på bilar, och den styr hastigheten av luftflödet från motorn. Många eftermarknaden alternativ finns tillgängliga för att anpassa Yamaha Raider: s slutrör. Förinstallerad

Yamaha erbjuder köpare av en ny Yamaha Raider möjlighet att skräddarsy sin cykel innan de köper. Användare kan välja fjädring, motorstorlek och beslag inklusive slutrör. De viktigaste avgasrören är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, som har polerats till en hög standard. Spetsen, dock kan avslutas i krom, titan eller rostfritt stål för att passa stilen på ryttaren. Stilen i de fabriksinstallerade tips är att bli sned bakåt, för att matcha kurvorna i Raider chassi.
Raw Design

Raw Design Reaper avgassystem tips är utformats speciellt för att förbättra Yamaha Raider prestation, och enligt RaiderPerformance.com, har orsakar "otrolig intresse för Raider gemenskapen." Spetsarna är utformade för att glida på ett installerat avgassystem. Tillverkad av lätta men ändå starka stål, de Reaper avgassystem tips reducera vikten på motorcykel med 13 pounds, vilket ökar prestanda motorcykel. Tipsen är skurna med en vinkling, för estetiskt tilltalande, och är klar med krom.
Hard Krome

Hard Krome producerar 10 avgassystem tips för Yamaha Raider. Tipsen är utformade för att passa de 2008-2010 modellerna och helt enkelt glida på den installerade avgassystemet. Alla avgassystem tips är tillverkade av syrafast stål som har avslutats med krom. Det finns ett val mellan vanlig krom och matt svart krom finish för tipsen. Tipsen förbättra motorns prestanda genom att öka luftflödet och ändra ljudet som produceras av motorcykel. Hård Krome s avgassystem tips finns i en rad olika stilar tillåter föraren att anpassa sin cykel för att passa deras egna smaker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88857.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.