Hur du anpassar min 2000 Toyota Camry

Toyota Camry är en fyrdörrars sedanmodell ekonomiskt. Det finns begränsade tillverkare tillbehör som kan köpas för 2000 Camry, men olika eftermarknadsprodukter alternativ finns tillgängliga för att göra din Camry sticker ut. Anpassa Camry kan kosta allt från under $ 100 till över $ 1000 beroende på budget. Till exempel kommer toning bakljusen vara billigare än att sätta på en uppsättning fälgar. Medan det finns många saker som kan göras för att anpassa Camry, kommer den här artikeln presenterar yttre anpassning som kan göras hemifrån. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
Toyota ventilspindeln caps
16-tums fälgar
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Kartong
Spray nyans
2 Chrome registreringsskylt ramar
Färgade vindrutetorkare
Chrome avgasröret tip
Visa fler instruktioner
Lägga Chrome Fälgar
1

Lossa de fem muttrarna som håller beståndet hjulen på plats med klacken-skiftnyckel. Sätt klacken-skiftnyckel ordentligt på varje tappmuttem och tillämpa moturs tryck tills varje mutter är lös. Ta inte bort muttrarna på den här punkten.
2

Placera hydraulisk domkraft under chassit med hjulet väl av det första hjulet tas bort. Placera domkraften på en hård, jämn yta för att förhindra att uttaget från att glida ut eller sjunka. Jack Camry upp tillräckligt för att ta bort hjulet. Skruva loss muttrarna för hand och placera dem åt sidan. Ta av beståndet hjulet och förvara dem i en väderbeständig skjul eller garage med kanten uppåt. Hjulen kan staplas ovanpå varandra så länge som en handduk i mellan varje skyddar fälgen mot skador. Sätt eftermarknaden fälgar på Camry
3

. Eftermarknaden fälgar bör vara 16 inches. Större fälgar kan kasta balansen off av fordonet och orsaka sämre bränsleekonomi. Skruva åt muttrarna medurs för hand för varje hjul. Sänk Camry ner genom att släppa trycket i uttaget. Dra åt varje öra muttern med skiftnyckel.
4

pryda fälgar med anpassade Toyota ventil-stem caps. Custom ventil-stam mössor med Toyota logotyp på dem i olika färger och med 2010, kan köpas på nätet för så lite som $ 5. Tinting bakljusen
5

> Pop stammen på Camry. Ta bort clipsen och skruva loss skruvarna som håller två bakljus på plats med platt huvud och Phillips skruvmejslar huvud. Dra ut elkontakten ur bakljusen.
6

Placera bakljus på en platt kartong. Skaka sprayen Färgtoning kan och tillämpa ett enda skikt av nyans på varje bakljus från 6 inches bort. Bara ett lager är nödvändigt att ge bakljusen ett mörkare utseende. Besprutning på ett andra skikt kan orsaka bakljusen vara alltför mörkt för att se på natten.
7

Låt bakljusen torka i 24 timmar i en torr miljö. Anslut ledningarna tillbaka till bakljusen. Slå på Camry och kontrollera att belysningen fungerar innan du fortsätter. Placera bakljus tillbaka på Camry. Dra åt skruvarna som håller lamporna på plats. Placera tillbaka klämmorna och bål foder som täcker upp de lätta komponenterna.
Övrigt Exteriör Tillbehör
8

Skruva den främre och bakre registreringsskyltar från Camry. Placera skruvarna åt sidan för att användas igen. Kasta den svarta plastramen pryder plattorna.
9

Placera krom registreringsskylt ram ovanpå registreringsskylten. Håll plattan och ramen tillsammans mot Camry stötfångare. Skruva i plattan och ram med samma skruvar tas ut innan. Gör samma procedur för den bakre plattan.
10

bort torkarna lager vindrutan. Ta bort clipsen som håller torkarna på plats eller tryck ner och dra upp för att ta bort torkarna. Håll torkarna om de är i gott skick som reservdelar.
11

Installera de nya torkarblad till torkararmen. Torkarna ska ha samma färg som Camry kropp ger ett enhetligt utseende till bilen. Som av 2010, kan färgmatchning registreringsskyltar köpas till fordonsindustrin butik eller på nätet för under $ 20. Klipp torkarna på plats igen. Testa torkarna att se till att de är säkra.
12

Placera avgasröret spets över avgasröret tills spetsen är helt insatt. Skruva de två skruvarna som följde med spets medurs med Phillips skruvmejsel tills slutrör är tätt. Som av 2010, kan avgassystem tips köpas i fordonsindustrin butiker eller online varierar i pris från $ 10 till $ 50 vardera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88365.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.