GMC Tube Running Board Installation

Tube fotsteg ger en GMC lastbil ägare med ett mellansteg mellan marken och golvet i lastbilen. Detta gör att komma in i och ut av lastbilen mycket lättare. Röret fotsteg också lägga visuella intryck till lastbilens exteriör, liksom värdet på trucken när det är dags att sälja den. Du kan köpa rör fotsteg genom din lokala GMC återförsäljare, din lokala auto-delar butik eller en fyrhjulsdriven shop. Om du har grundläggande auto-reparation förmågor, kan du installera röret fotsteg i mindre än en timme. Saker du behöver
2 Jack står
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera domkraften under GMC: s drivsidan, en precis framför den bakre däcket, den andra strax bakom framdäcket.
2

Ta bort den vänstra röret fotsteget från förpackningen och placera den på pallbockar, med den platta fäste mot yttersidan av förarsidan ramskena.
3

Thread bultarna genom hålen i röret kör styrelsens platt fäste och in i fabriken borrade hål i GMC: s ram järnväg. Trä fästmuttrarna på änden av bultarna och dra åt varje skruv och mutter tillsammans med socket set.
4

Flytta två pallbockar till passagerarsidan och upprepa steg 2 och 3 för att installera rätt slang som går ombord på din GMC.
5

Flytta jack står ut från under lastbilen innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88713.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.