Hur man installerar Street Glow Lights

Street glöd lampor göra bilen sticker ut. Street glöd lampor är oftast neon eller LED lampor installeras under fordonet så att de kastade en glöd under bilen. Effekten är att din bil verkar sväva över neonljus. Installationen kan åstadkommas ganska lätt av någon med grundläggande mekaniska färdigheter. Saker du behöver
Street glöd ljus kit
Elektrisk skruvdragare
Electric drill
Marker
Wire strippor
Lödkolv
Löd
Bil jack
4 jack står
silikonmassa
krympplast slangen
Hårtork
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på bilen och koppla bort batteriet.

2

Se till att bilen är på plan mark och lyft i alla fyra hörnen, med hjälp av domkraft och placera varje hörn ordentligt på en pallbock.
3

Dra ut de monteringsstänger från belysning kit. Kryp under bilen och håller en av de monteringsstänger upp till den ena sidan av chassit. Markera fästpunkter på chassit med hjälp av en penna. Upprepa processen med det andra fästet bar på andra sidan av bilen. De monteringsstänger bör köra hela längden av chassit på båda sidor. Gör dessa märken där hålen är på monteringsstänger.
4

Borra hål i chassit och skruva monteringsstänger på plats. Placera ljus barer i fästena på monteringsstänger.
5

Tänk igenom var att montera transformatorn. Du kan montera transformatorn på undersidan av bilen eller inuti fordonshytten. Belysningen kit bör innehålla fästen. Om du installerar transformatorn inne i hytten, måste du borra ett hål genom hytten för att ansluta kablarna till batteriet. Borra hålet under instrumentbrädan till vänster om bromsen.
6

Använd kabelskalaren att tömma ledningarna som kom i kitet ca ¼ tum från slutet. Löd trådarna från de utgående ledningar på transformatorerna till lamporna. Oroa dig inte om positiva eller negativa terminaler vid anslutning av kablarna från transformatorn till belysningen. De kommer att fungera åt båda hållen. Efter lödning, sandskädda silikontätningsmedel på anslutningen. Efter tätningsmedel torkar, täcker samband med krympplast och värme wrap med en hårtork för vattentät anslutning.
7

Anslut den positiva kabeln från den inkommande anslutningen av transformatorn till den positiva polen på batteri.
8

Ta "jordkabeln" eller negativa kabeln och anslut den på chassit med tätningsmedel eller skruvar. när bilen startas, bör glöd tänds.
9

Stäng av dina tänder genom att koppla den positiva kabeln från batteriet. Du kan installera en strömbrytare för att underlätta detta, men du måste installera en 10-amp säkring inline med omkopplaren

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88384.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.