Installationsinstruktioner för en Retrax Ridgeline

Den Retrax systemet är ett stycke lastbil säng täcka som kan rullas och rullade när det behövs. Retrax gör överkast för många olika modeller och stilar av lastbilar, inklusive Honda Ridgeline. Installera ett Retrax system tar bara ett par verktyg och lite hjälp från en vän. Du bör kunna installera ett Retrax-system på din Honda Ridgeline på mindre än en timme. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Drill
1/2-tums borr
Helper Review Ratchet skiftnyckel
Sax
Visa fler instruktioner

1

bort fästet på passagerarsidan av spiralen kapseln. Dra ut slangen som packades med kapseln. Sätt passagerarsidan järnväg på behållaren genom att skjuta in den övre delen av behållaren. Sätt i de två skruvarna som medföljer satsen för att fästa kapseln på skenan.
2

Skär buntband på förarsidan av spiralen kapseln. Ta bort förpackningen slangen. Det finns ett lås på den här sidan av kapseln. Tryck på knappen i mitten och öppna låset, hålla den i öppet läge. Fäst skenan till kapseln på samma sätt som på passagerarsidan.
3

Fäst den främre luckan till enheten genom att skjuta det på plats. Den främre luckan är installerad till den motsatta skenorna. Skjut locket på plats med gummilister mot dig. Fäst med medföljande skruvar.
4

Ta bort skruvarna från sängen för Ridgeline att förbereda installationen av locket. Bultarna är placerade mot hytten och är närmast fönstret. Ta både förarens och passagerarnas bultar sida. Den Retrax kit levereras med ett vridmoment spott att ta bort dessa skruvar. Fäst vridmoment spotta på en spärrnyckel för att ta bort.
5

Ta bort de övre bultarna från inlägg av flaket med hjälp av vridmomentet spett och spärrnyckel. Trucken inlägg är ändarna på sängen där bakluckan fäster. Bultarna är placerade på insidan av stolparna.
6

Använd bitarna skum fyllmedel som ingår i satsen för att fylla i bottendelen av de tie downs belägna nära hytten, på sidorna. Avlägsna skyddspapperet från bitarna skum spackel och tryck på plats. Tryck in plastpluggarna i kitet för att fylla hålen på sidorna mot mitten av sängen.
7

Montera konsolerna som ingår i satsen på sängen av lastbilen. Konsolerna är placerade där de första bultarna avlägsnades på hytten slutet av sängen. Fäst konsolerna med skruv och bricka i botten. Fästet kommer att sträcka sig ovanför bulten. Håll fästet nivå medan du drar åt. Fäst konsolerna till både förarens och passagerarens sida. Använd den medföljande insexnyckeln för att dra åt skruvarna.
8

Avlägsna plastskyddet från spiralen kapseln. Lyft behållaren och skenorna på plats. Har en annan person som finns tillgängligt för att flytta Retrax i flaket. Spiralen kapseln måste vara mot hytten slutet av flaket. Skenorna i systemet kommer att ligga under slips nedgångar. Inifrån flaket, skjuta spiral kapseln på plats och se till att frontluckan är nivån. Skruva i de medföljande skruvarna genom den främre luckan i fästena från steg 7.
9

Anslut rälsen till inlägg av flaket. Använd den medföljande skruven och spacer. Den spacer går bakom fästet på skenan. Trä skruven genom fästet och spacer och in i stolpen.
10

bort avtappningspluggarna från botten av Ridgeline. Pluggarna är placerade på golvet av sängen, nära hytten i varje hörn. Ta och borra ett 1/2-tums hål i varje plugg.
11

Fäst dränerande rören till kapseln och Ridgeline. Anslut slangen till kopplingen genom vätning av slangen och trycker detaljen i röret tills alla trådar är täckta. Placera brickan ovanpå armaturen och sätt in i hålen på undersidan av spiralen kapseln. Mata in slangen genom de borrade avtappningspluggarna. Klipp eventuellt överskott slang med en sax. Sätt i avtappningspluggarna.
12

Kavla ut locket från spiralen kapseln att se till att den glider på rälsen smidigt. Gör detta ett antal gånger. Göra justeringar i fästena eller skruvar räcke att jämna systemet om det behövs. Avlägsna den skyddande plastfolie från locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88997.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.