Hur installerar jag en dragkrok på en Saturn bil?

Installera en dragstång på framsidan av din Saturn bil gör det för att dras av en husbil eller lastbil på en lång road trip. Detta kan vara särskilt praktiskt för RV-ägare som vill använda sin bil när de anländer till sin destination. Eftermarknaden dragkrokar finns för många märken och modeller, men nästan alla universella dragkrok kommer att arbeta med en Saturn bil, vilket gör det relativt lätt att lägga till en dragkrok till din bil. Saker du behöver Review, Universal dragkrok
Borrmaskin
Pencil
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Mät minsta och största bredd dragstången när den är helt stängd eller helt utdragen. Titta på främre stötfångare eller på ramen på bilen för två platser för de fästen. Dessa platser kommer att behöva vara mycket solid, kunna stödja vikten av fordonet, och ändå ge tillräckligt utrymme för dragkrok för att sticka ut från fordonets front.
2

bort låset muttrarna från de två fästena på dragkroken och ta bort fästena. Placera fästena på de två fläckar på stötfångare eller ram där de kommer att monteras och markera mitten av varje hål med en penna. Kontrollera att de två konsolerna är lika långt från mitten av fordonet.
3

Borra hål för skruvarna i stötfångare eller ram på de platser som du markerat med en penna. Placera fästena på plats och skruva fast bultarna på plats med en skiftnyckel tills mycket snäv.
4

Anslut dragstången till fästen och sätt låsmuttrarna. Du kan nu ansluta dragkroken till din husbil eller lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89291.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.