Fordon Sänkning Effekter på hjulinställning

Sänkning ett fordon ger föraren en god balans mellan stil och substans. Inte bara sänka din bil ger det en "elakare" eftermarknaden utseende, men att installera rätt sänkningssats kan drastiskt öka hanteringen. Men för att få ut det mesta av att sänka din resa, måste du ha en fyra-hjulinställning. Sänkning

Även om du har köpt en sänkningssats som utformats speciellt för din bil, betyder det inte installationen inte kommer att kasta av hjulinställning. I nästan alla fall kommer det därför att en förändring i markfrigång och installation av ny utrustning kommer att påverka hjulinställning.
Felaktig Sänkning

När du sänker en bil, är det viktigt att köpa rätt fjädrar som är avsedda för din modell. Eftersom dessa märkesvaror sänka kit är oftast dyra, skär några bilägare hörn, bokstavligen. Kapning av upphängningsfjädrarna är ett billigt sätt att sänka en bil, men det kan lätt ha skadliga effekter. Genom att klippa fjädrar, blir det nästan omöjligt att korrekt rikta hjulen på bilen eftersom stagen, en del av suspensionen som hjälper montera fjädrarna, är gjorda för att hysa endast en typ av våren.

Tire Effekter

Byta i ny fjädring utrustning kan ha en dramatisk effekt på hjulinställning. Ett enkelt sätt att avgöra om en bils anpassning är avstängd är att kontrollera slitbanan slitage på däcken. Är den ena sidan av däcken betydligt mer slitna än de andra? Om så är fallet, indikerar detta camber, eller examen som däcket är vinklad bort av anpassning, är felriktad. Detta kan också minska gas körsträcka och avsevärt minskar däckens livslängd.
Drive Effekter

annat tecken på felaktig inriktning kan kännas vid 10 och 2, eller ratten. Om en bils anpassning är korrekt, kommer ratten känns mjukt vid körning. Om inriktningen är avstängd, kommer ratten jerk runt.
Fixar

Mest fordonsdäck butiker numera har datoriserad inriktning teknik som exakt mäter camber avvikelse och diagnoser problemen följaktligen . Hjulinställning är inte en dyr fix, vanligtvis runt $ 40 på platser som Les Schwab eller Discount Tire Co

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87955.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.