Vad Är Clamp Gaffeltruck?

Standard industrin gaffeltruckar har två primära truck utsprång som sträcker sig ut från en central ram framför gaffeltruck chassit. Standard truckar lyfter golv föremål upp till ett vertikalt läge för transport. De kan lyfta och flytta lådor, containrar och lastpallar. Clamp gaffeltruckar har speciella Nätinfästningarna bultade och modifieras till chassit av en vanlig gaffeltruck, så att de kan förstå, koppla runt, eller pressa en last som har en icke-standard form. Clamp gaffeltruckar kan komprimera en enda last post eller komprimera flera paket, och sedan lyfta dem vertikalt. Klämma beskrivning

gaffeltruck klämmor fungera som alternativ, som avser att läggas till befintliga truckar. De består av hydraulkolvar innesluten i en tung, svängbara eller spår ram. Clamps finns i en mängd olika konfigurationer för att fånga och hålla olika formade föremål än vanliga pallar och fyrkantiga containrar. De har speciellt utformade tunga adapterplattor, konsoler och ramar stöd som kommer i kit och som passar framvagnen på en vanlig gaffeltruck.
Marble Handler Clamp

marmor handler klämma, även kallad en slab extraktion klämma, kan lyfta crated plattor av marmor eller murverk ur en behållare med två komprimerar kontroll vapen, medan en enda bottenplattan armen lyfter och stöder lasten underifrån. Den marmor handler klämman har en specialiserad konstruktion för att skydda den övre lasten välter eller blir ur balans, medan undersidan av lasten vilar på botten support plattan. Ett alternativ på marmor handler klämma möjliggör full vagn side-växling, vilket kan placera laster på höger eller vänster sida av en container.
Carton Clamps
< p> Carton klämmor, när de installeras på vanliga gaffeltruckar, har stora aluminium böjer plåtar som komprimerar sidledes in i en kvadratisk eller rektangulär belastning. De aluminiumplåtar har räfflad, gummi-grepplattorna som komprimerar ihop som jättelika händer för att säkra sidorna av vitvaror, såsom stora frysar, kylskåp, tvättmaskiner, torktumlare, luftkonditioneringsaggregat och andra tunga, lådliknande laster. De kan plocka upp staplade pall-mindre objekt, som fyrkantiga burkar och plastbehållare. De vadderade plattorna finns i olika storlekar och kan vändas för att förlänga livet. Kartong klämmor har inte botten gaffel medar, utom i den hydrauliska versionen.
Klämaggregat för pappersrullar

PAPPERSRULLEN klämmor har två avsmalnande konturerade griparmar som omger rundade rullar papper, rullat kraftpapper, rullade vävnad och cirkulära balar av tidningspapper. Styrarmarna omger rullen och komprimera inåt för att gripa det, med en option på att komma ner över toppen av den i trånga situationer. Trycket kan varieras för vikten och densiteten hos pappersrullen. Det hydrauliska systemet lyfter rullen från golvet, vilket gör att föraren att transportera det till en släpvagn eller lagerplats. Papperet valsen kan roteras på en speciell vridled, för att möjliggöra för off-vinklad upphämtning och placering.
Drum Clamp

Drum klämma bilagor har två tunna krökta gripande armar, hydrauliskt styrda att omringa och slå ner på industriella trummor som har slutna lock. De griparmarna kan svänga upp eller ner för att glida över behållaren, sedan räta till ett horisontellt läge. Lyftarmarna lyfter sedan fånga den översta kanten av behållaren, och sedan komprimeras för att säkra den. Trumman lyfts sedan vertikalt och transporteras. Armarna har en central funktion, vilket möjliggör en komplett 360-graders rotation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89570.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.