Hur man byter de undre länkarmar På en GM Truck

Det finns flera sätt att sänka din bil, och en av de mer populära är att byta de nedre länkarmarna med en tappad uppsättning styrarmar, sänka våren fickan förhållande till ramen och därigenom sänka fordonet. Byta de nedre länkarmarna på din GM lastbil, vara det för sänkta kontroll vapen eller enheter fabriken, är inte ett kul jobb, men kan göras hemma med några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
5-lb slägga
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
24-tums brytjärnet
Replacement styrarm
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Placera domkraften under den nedre styrarmen och pumpa upp det tills det bara kommer i kontakt med kontrollgruppen. Detta är att se till att när den nedre länkarm kopplas bort från spindeln att fjädern inte startar ur fickan, vilket orsakar skador eller personskador.
3

Unbolt undre kontroll armen från spindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Slå på sidan av spindeln med slägga för att lossa den nedre kulleden från spindeln, sedan sänka domkraften långsamt för att släppa spänningen på fjädern.
4

Bänd våren ur fjädern fickan med 24-tums spett och lägg den åt sidan. Sedan skruva isär nedre länkarm vid ramen med 1/2-tums Ratchet och uttag, och ta kontroll armen från fordonet.
5

Placera den nya nedre länkarm i ramen och bulten den på plats med hjälp av fabriken hårdvara och 1/2-tums Ratchet och uttag. Placera fjädern på våren ficka på styrarmen och ram, och lyft styrarmen på plats med domkraften.
6

Skjut kulleden på nedre länkarm i spindeln och fäst den med 1/2-tums Ratchet och uttag och fabriken hårdvara. Dubbelkolla alla skruvar och kontrollerar att de är säkra, och sedan installera om däcken och lyft fordonet bort av domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88047.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.