Hur till Stopp Honda bruselement Road

Honda Element är en crossover SUV, med sin kropp design baserad på den av Honda CRV. Honda kommer att upphöra med sin produktion efter 2010. Att minska det yttre bullret vid körning kan skapa en smidigare och mindre tröttande upplevelse bakom ratten. Du kan åstadkomma detta med några förebyggande åtgärder. Instruktioner
Instruktioner
1

Drive på hastighetsgränsen. När din Element överstiger 60 eller 70 mph, kommer vinden slår bilen med större kraft och skapar buller. Denna "luftmotståndet" kommer också att tvinga din motor att arbeta hårdare mot motståndet.
2

Installera ett nytt avgassystem. Detta kommer i allmänhet innehålla en ljuddämpare och avgasrör och båda delarna kommer att bidra till att minska vägbuller. En ljuddämpare ska fysiskt isolera vibrerande ljud från drivaxeln och motorn medan röret kommer att tillåta avgaserna att lämna motorn snabbare. Detta kommer att förbättra effektiviteten i förbränningen och resulterar i mindre brus. Addera 3

Installera ett ljud-själsdödande material såsom Dynamat i huven på din bil. Detta blad kommer att absorbera buller. Du kan köpa Dynamat eller annat material på nätet och vid varje bilverkstad.
4

Kontrollera att tändstiften och bälten är fortfarande i gott körklart skick. Skadade slangar kan orsaka onödiga ljud, och en sönderriven bälte kommer också att skapa buller under dess kretsa process. Byta dessa komponenter är ett snabbt sätt att minska motorljudet.
5

Spray skumisolering i dina dörrpaneler. Dörrpaneler är allmänt ihålig och kommer att sända ljud och skramlar mycket lätt. Den isolerande skum kommer att skapa ett extra lager som kommer att absorbera energi och förhindra överdriven väg buller från att komma in i kabinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88833.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.