Hur Pimp en Vespa

Att pimp en Vespa eller någon annan typ av skoter, du måste investera tid och kreativitet. Det finns begränsade sätt att göra förändringar på grund av den lilla storleken av fordonet. Det finns flera ställen där flashiga uppgraderingar kan göras. På de övriga delarna av skoter, det finns många olika typer av dekorationer som kan göra en genomsnittlig Vespa i en pimped ut version. Läs vidare för att ta reda på hur. Instruktioner
1

Uppgradera några delar till de flashiest delarna du har råd. Få en plats som är tjockt läder eller färgas i ljusa färger som överensstämmer med resten av Vespa. Har det personifieras med ditt namn eller ett personligt ordstäv för extra cred hallick.
2

Lägg krom överallt möjligt. Få krom sida och rygg tillbehör-ju större desto bättre.
3

Få skoter målade med bilder eller bilder. Kom upp med ett tema för bilderna, såsom eld eller tecken anime.
4

Få fler billiga dekorationer om det behövs. Hitta en återförsäljare som säljer Vespa dekaler. Välj ett tema från den erbjudna många och beställa dem. Rengör ytan på Vespa ordentligt innan du applicerar dekalerna. Kör runt och låta alla se dem.
5

Investera i flashiga nya fälgar. Installera fälgar som fortsätter att snurra när skoter stannar. Kör på vägar som har en hel del stopp och start för att få bästa effekt.
6

Använd bildekaler över en Vespa för det billigaste koppleri möjligt. Stick klistermärken någonstans som inte kommer att hindra funktionen av Vespa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87743.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.