Hur man installerar ett Front dragkrok på en F-250

F-250 är en trekvarts ton pickup tillverkas och säljs av Ford Motor Co, F-250 vänder sig till ägare som behöver lite mer makt, mer bogsering eller halningskapacitet, eller en tyngre underrede än lättare tull F-150. Många F-250S är utrustade med en bakre dragkrok, även en frontmonterad dragkrok kan vara användbara. Tillbehör som fäster på Hitch, t.ex. cykelhållare eller reservdelar bärare däck, kan användas på den frontmonterade skumt när det inte är möjligt att använda trepunktslyft. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel
Kartong
filtpenna
5/8 tums borr
Borrmaskin
Momentnyckel

Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de fyra främre stötfångaren fästskruvar, två per sida, längst fram i lastbilen på varje sida av licens-plåtmontering. Avlägsna plattorna mutter från baksidan av stötfångaren konsol med en hylsa och spärrskaft. Demontera stötfångaren och mellanläggsplattor mellan stötfångaren och stötfångaren monteringsflänsen på lastbilens ram (om sådan finns) från fordonet.
2

bort fästmuttrarna från fabriken hakar bogsera på framsidan av lastbilen med en hylsa och spärrskaft, ta sedan bort krokar och lägg dem åt sidan.
3

Placera stötfångaren nedåt på en bit kartong för att skydda krom. Placera den främre dragkrok inuti stötfångaren. Linje upp stötfångaren monteringshål med de yttre monteringshålen i hitch på varje sida. Markera de inre monteringshålen i skumt på stötfångaren fäste med en tuschpenna. Ta det skumt från stötfångaren. Genom stötfångarfästet på pennan varumärken med en 5/8-tums borr
4

Drill. Placera hitch över stötfångaren monteringsflänsar på framför lastbilen. Placera fabriken dragkrokar på plats och dra åt fästmuttrarna med en hylsa och spärrskaft.
5

tillbaka den främre stötfångaren och mutter tallrikar och dra de ursprungliga fästbultar med en hylsa och spärrnyckel. Installera inte den ursprungliga mellanläggsplattor plattorna, om din bil var utrustad så.
6

Sätt skruvarna som medföljer skumt genom hålen som borrats tidigare. Placera handtaget nötter enligt med hake på den gängade änden av bultarna skjuter ut genom baksidan av stötfångaren fästet. Håll i handtaget nötter för att hålla dem från att vända när bultarna dras åt med en hylsa och spärrskaft.
7

Placera en momentnyckel på alla bultar relaterade till denna installation och dra dem till 50 fot pounds.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89051.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.