Hur man installerar en Hitch på en Ford Freestyle

Ford Freestyle är en medelstor SUV med plats för massor av människor. Ford har också en motor som kan dra en släpvagn, men att göra detta, behöver den ha en dragkrok installerad - som inte var fabriken standard på alla Ford Freestyle stadsjeepar. Om din Freestyle inte har en dragkrok och du vill lägga till en, kan du göra det på under en timme med rätt verktyg. Saker du behöver
Dragkrok kit
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
vinkelslip med metall kapskiva
bänk skruvstäd
Visa mer instruktioner
1

Unbolt ljuddämparen från framerails med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Unbolt kolbehållaren på passagerarsidan framerail med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag och försiktigt sänka ner det från baksidan av SUV. Dra ljuddämparen monteras bort från ljuddämparen hängare med händerna.
2

Sätt ljuddämparen hängare i skruvstycke så att den böjda delen i slutet är synlig. Skär bort den böjda delen med vinkelslipen och metall kapskiva. Kör de självgängande skruvar som ingår i satsen in i framerails med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, sedan bort bultarna.
3

Kör fishwire medföljer sats genom hålet på insidan av framerail och ut genom stötfångarfästet. Kör fishwire genom en av metall block, sedan bifoga ett vagnsbulten till fishwire. Dra fishwire genom hålet, så att gängorna på vagnsbulten sticka ut från insidan av framerail. Skjut bulten tillbaka till framerail med fishwire fortfarande sitter.
4

Sätt skumt upp till framerails. Kör fishwire genom de vertikala hålen på sidorna av skumt så att du kan dra igenom bultarna du installerade i steg 3. Montera skruvarna på undersidan av skumt med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag, sedan dra fishwire ut och skruva ner vagnsbultarna på insidan av hjälpramen med spärr liksom.

5

tillbaka avgas fästet på avgassystem hängare, sedan skruva fast ljuddämparen på fabriken plats med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera om kol kapslarna med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89005.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.