Hur man installerar en Ford F150 1999 Leveling Kit

A 1999 Ford F-150 sitter något högre i ryggen än framtill från fabriken. Denna skillnad i markfrigången är utformad avsiktligt så att när F-150 är laddad med last lastbilen sitter fysiskt nivå. Denna ride höjdskillnaden är inte önskvärt att vissa människor, så fix är att installera en utjämning kit på lastbilen. Detta kommer att höja upp markfrigången på fronten, vilket gör nivån lastbil sitta. Installera ett av dessa utjämning byggsatser tar några timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
Krängningshämmare lossning Tool Review 1/2-tums vridmoment skiftnyckel
Leveling kit
Visa fler instruktioner
1

Park F-150 och sätta på parkeringsbromsen. Lyft den främre delen av F-150 med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Leta tvärbalken torsionsstång, vilket är runt mitten av lastbilen, och förbinder torsionsstavarna i chassit.
2

Installera torsionsstaven lossning verktyget på torsionsstång nyckel med 1/2 -tums Ratchet och uttag. Ta bort torsion regelstång justering med 1/2-tums Ratchet och uttag och sedan långsamt lossa torsionsstaven lossning verktyg med 1/2-tums Ratchet och uttag. Skjut torsionsstången framåt genom den nedre styrarmen och sedan dra nyckeln torsionsstång off i slutet av torsionsstaven.
3

Installera nyckeln torsionsstång från utjämningen satsen i tvärbalk och installera torsionsstången in nyckeln och den undre länkarm. Installera torsion regelstång justering med 1/2-tums Ratchet och uttag. Upprepa steg 2-3 på den återstående torsionsstångens.
4

Sänk F-150 off av pallbockar med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89417.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.