Hur man installerar en dragkrok på en 2006 Chevy HHR

Chevrolet HHR är en liten bil med en anständig lastbärande kapacitet, men när dragande stora eller skrymmande föremål, kan du stöta på problem. Tillfälligt utöka lastkapaciteten av 2006 Chevrolet HHR vid bogsering av en liten släpvagn. Den HHR är en retro-stylad auto drivs av en främre tvärgående monterade fyrcylindrig motor. Chevrolet förväntas att vissa HHR ägare kanske vill installera en hake, så fabriken borrade hål lämnades i underredet för detta ändamål. Saker du behöver
penetrerande vätska
Avgassystem tänger hängare borttagning
1/2 tums borr
Borrmaskin
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel kniv
Utility (SS-modeller)
Show More Instruktioner
en

glider under den bakre delen av bilen. Spraya genomträngande vätska på gummit isolatorer från vilken den bakre avgasröret och ljuddämparen hänga. Placera en hand under ljuddämparen. Skjut isolatorer bort metallfästen bifogas bilens underrede med ett par av avgas-hängare borttagning tång - finns på alla Biltema. Sänk långsamt ned ljuddämparen så att den och den bifogade ändrör flytta ur vägen för Hitch installation.
2

Hitta det bakersta hålet på undersidan av passagerarsidan bakram järnväg. Större hålet med en 1/2 tums borr installeras i en borrmaskin.
3

Beakta åtkomstlucka i undersidan av passagerarutrymmet rambalk alldeles framför det bakersta hålet i järnväg. Sätt den smala änden av en fisk tråd - medföljer dragkrok installation hårdvaran - genom åtkomsttidlucka. Träd wiren genom insidan av ramen skenan så att det kommer ut ur den bakre hålet.
4

Infoga en bult blocket ungefär halvvägs upp på fiskens längd tråd. Vik tråd för att hålla bulten blocket på plats. Twist trådarna i ett skumt-montering bulten på den lindade änden av fisken tråd hängande från åtkomsttidlucka i ramen.
5

Dra den smala änden av fisken tråden tills bultgängorna sticker ut genom det bakersta hålet i ramen och bulten blocket sitter flush på insidan av ramen järnväg.
6

Upprepa processen fisk tråd för att installera en bult blocket och bulten i framåt-mest slot i passagerarsidan ramskena. Se till att bulten svart spänner varje sida av facket. Montera bult block och bultar i förarsidan ram järnväg på samma sätt. Observera att ingen ytterligare borrning behövs. Ha en hjälpare håller ljuddämparen nedåt och bort från de bakre rambalkar
7

. Höj hitch och skjut in på toppen av ljuddämparen och i läge på undersidan av bilen. Passa in hålen i hitch monteringsflänsar med gängningen på skruvarna. Höj skumt långsamt, försiktigt så att inte skjuta bultar innanför rambalkarna. Har hjälparen släpper ljuddämparen.
8

Place låsbrickor över skruvarna på undersidan av skumt. Thread muttrarna på bultarna med fingrarna. Skjut skumt mot passagerarsidan av bilen tills den kommer upp mot plåt bålen pan. Dra åt robotar med en hylsa och momentnyckel täthet anges av skumt tillverkaren -. Vanligen ca 75 foot-pounds
9

Höj ljuddämparen på plats och skjut gummit isolatorer på metallen parentes . Arbeta varje isolator över läppen i konsolen så att den inte glider av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87889.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.