Hur man forma en Kit Car Body

Body kit är en populär eftermarknaden tillbehör som kan installeras på en bil för att helt ändra sitt utseende. Body kit består av en främre och bakre stötfångaren täcka och en sida kjol som går längs varje sida av bilen. Nackdelen med en kropp kit är att gapet eller sömmen mellan det och bilen kan vara noticably bred. Att lära sig att forma ett kit bil kropp kan eliminera dessa sömmar och göra kroppen kit ser ut som det byggdes på bilen på fabriken. Saker du behöver
180-slippapper
220-slippapper
Flexibel spackel
Vax och fett remover
Microfiber handduk
Spray kan primer
Spray kan måla
Spray kan klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Installera bodykit enligt satsens bruksanvisning. Kontrollera att kitet ställer upp med bil perfekt. När satsen är helt installerad, använder 180-grit sandpapper att slipa alla kanter och sömmar där kitet kommer att formas. Detta omfattar både kanten av bilen och kanten av kroppen kit där de möts längs de främre och bakre stötfångare omslag och längs sidokjolarna. Sand tills klarlack avlägsnas, vilket lämnar ytan matt och matt.
2

Använda en plast skrapa, applicera ett tjockt lager av flexibel kropp spackel längs sömmarna tills de är helt fyllda i. Vid denna punkt, behöver det inte att se bra ut eller slät så länge alla sömmar är fyllda. Låt spacklet torka en hel timme.
3

Använd 220-slippapper för att slipa spackel tills den är slät och nivå med omgivande ytor i bilen och bodykit. Placera maskeringstejp och papper runt sömmarna så att färgen stannar där du vill ha det, inte få översprayning på andra områden av bilen. Torka de formade områden med vax och fett remover och en microfiber handduk för att avlägsna eventuella kvarvarande vax partiklar eller feta fingeravtryck.
4

Spray en måttlig lager primer över alla slipade och fyllda områden. Vänta 30 minuter för primern att torka helt. Spraya tre till fyra tunna lager färg över primern, väntar 10 minuter mellan varje skikt. Flytta kan vänster till höger, inte upp och ner, och håll den 6 till 8 inches från ytan. Applicera tre till fyra tunna lager klarlack färg till området med samma tekniker som med färg färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88580.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.