Hur man tar bort löv från Trailer Slipper Springs

Vissa vagnar är utrustade med tofflor fjädrar , som är utformade för att sitta mot ramen utan en bult som håller den på plats . Dessa bladfjädrar stödja vikten av släpet och dess last . Varje bladfjäder förpackning innehåller en serie av blad som ligger ovanpå varandra. Om du vill sänka släpets markfrigången eller försöka förbättra åkkomfort på bekostnad av kapaciteten , kan du ta bort en del av bladen från bladfjädern pack . Detta tar ungefär en timme att utföra . Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner < br >
1

Park släpet på en plan yta . Lyft upp vagnen med domkraft och satte släpet på en uppsättning av fyra pallbockar , placerad tillräckligt högt att hjulen är upplyfta från marken . Ta av hjulen med däcket järn .
2

unbolt toffeln fjäderpaketet från släpvagnsaxeln med 3/8-tums Ratchet och uttag . Unbolt centrumbult på bladfjädern pack med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel .
3

Dra bladfjädrarna ur bladfjädern pack som du vill ta bort . Sätt tillbaka de resterande bladen på förpackningen med händerna , sedan installera bladfjädern pack centrumbult med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89358.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.