Hur man installerar en 1973 Mustang Front Spoiler

Den främre spoiler på en 1973 Ford Mustang är en kosmetisk eftermarknad tillägg på framsidan av din Mustang. Installation av en främre spoiler requiers en stark handhållen borr och ett spärrhjul set med minst 12 olika huvuden för att korrekt justera bultarna. Spoilers lägger till den aerodynamiska effektiviteten hos dina Mustang och kan även lägga till den blå bokförda värdet på din bil. Saker du behöver
Ratchet set
svart markör
handhållen borrmaskin
elektrisk slipmaskin
Vacuum Cleaner Review Industrial smörjmedel measurer
Tape för upp till 12 fot
Nuts

Visa fler instruktioner
1

mäta längden och bredden på C230 bål. Ta en titt på strukturen under stammen för att hjälpa dig hitta var att installera hakan spoiler.
2

Mät exakta spoiler du kommer att behöva köpa. Hitta en del återförsäljare eller skroten där du kommer att kunna köpa en ny spoiler. Den 1973 Mustang är en gammal bil och du kanske måste titta på alternativa energikällor, i synnerhet Internet, för att hitta en ersättare i gott skick. Det är viktigt att du hittar en lämplig storlek spoiler.
3

Montera spoiler du har köpt. Ta din justerbar Ratchet set och justera den övre och nedre delar av spoilern. Bottnen och toppen av varje hörn hos spoilern kommer att ha ett utrymme för en mutter och bult som ska infogas. Sätt i bulten och använda spärrfunktion inställd på att dra åt bultarna på varje sida som kommer att ansluta hela spoilern apparaten tillsammans.
4

Mark din svarta markör och noga märka varje område där du planerar att installera spoilern. Det är oerhört viktigt att de varumärken du gör motsvarar det område där du vill installera din spoiler.
5

Borra hålen ditt märkt tidigare med din handhållna borrmaskin. Börja med små hål och hålla breddning tills ändarna på din spoiler passar perfekt i hålen. Använd dammsugare för att ta bort eventuella metallspån som finns i och runt bålen område.
6

Jämna ut varje hål du borrat, använda din elektrisk slipmaskin, så att spoilern ändar passar utan att skadas . Du kanske vill använda vissa industriella smörjmedel för att stoppa rost på tips av spoilern insatsen.
7

in hela spoilern apparaten i de borrade hålen, kan du behöva få hjälp av en annan person att göra detta på rätt sätt som stammen område av 1973 Mustang är mycket brett. När du har placerat spoilern i hålen satte en bult på varje spoiler plugg och använda spärrfunktion inställd på hårt ställa spoilern på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89422.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.