Hur installerar jag en 2004 F150 Billet Grille?

Den F150 är Fords lättaste plikt erbjudande i F-serien lineupen, Fords äldsta bevarade namnskylt med 2010. Den F150 byggdes om helt under 2004 med mer inre rum än de tidigare modellerna. Det finns många billet aluminium tillbehör till F150, inklusive galler. Billet är en aluminiumlegering som är smidda i block som delar sedan är svarvade ur. En billet galler kommer att klä upp på framsidan av din bil genom att täcka plastgaller installeras på fabriken. Saker du behöver
10mm socket
Ratchet skiftnyckel
Maskeringstejp
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på muttrarna för fabriken logotypen på baksidan av gallret. Ta bort muttrarna i ett moturs med en 10 mm hylsa och spärrnyckel. Tryck Logotypens monteringsnitarna genom gallret mot fordonets front. Ta bort logotypen från framsidan av gallret.
2

Placera billet galler direkt över befintliga plastgaller. Center gallret i öppningen så att det finns lika avstånd runt kanten av grillen där den möter kromade grillen surround gjutning.
3

Tape gallret på plats tillfälligt med maskeringstejp. Sätt i de gängade monteringsnitarna genom närmast hål på baksidan av fabriken plastgaller och i monteringshålen i billet grill. Dra åt bultarna med fingrarna.
4

Placera hålet på ett galler monteras över en av de utskjutande monteringstapparna på baksidan av fabriken plastgaller. Placera en låsbricka och en mutter över bulten och dra åt den med fingrarna. Upprepa detta steg för att installera de andra konsolerna.
5

Dra åt muttrarna på baksidan av gallret med en skiftnyckel. Dra inte åt muttrarna, eller billet galler eller fabriken plastgaller undertill kan skadas. Stäng huven och ta bort maskeringstejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88468.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.