Hur polska Sanderson Keramisk Headers

A Sanderson keramisk header är en typ av avgas header täckt av en keramisk beläggning. Den keramiska beläggningen hjälper isolera avgassystemet och fördela värmen jämnare. Detta hjälper fordonet kör bättre och förhindrar avgassystemet från sprickbildning eller skevhet på grund av ojämn värmefördelning. Med tiden kan den keramiska beläggningen bli smutsig och tråkig utseende. Återställa den keramiska header till en som ny utseende genom rengöring och polering det till en högblank glans. Denna process är lättast om du tar bort huvudet från fordonet. Saker du behöver
Wrench
mjuk trasa
Mild tvål
mjuka handdukar
Ceramic polish eller aluminium polska
Chrome scratch remover (klarlack säker)
Show Mer Instruktioner
1

bort den keramiska huvudet från fordonet. Använd en skiftnyckel för att lossa och ta bort eventuella skruvar som håller huvudet på plats. Vrid försiktigt huvudet från resten av avgassystemet för att frigöra den från bilen. Ställ sidhuvudet på en mjuk trasa eller gammal handduk för rengöring och polering.
2

Rengör ytan på den keramiska huvudet innan polering för att avlägsna smuts och föroreningar som kan repa ytan på huvudet. Använd varmt vatten, en mild tvål och en mjuk trasa eller svamp. Du kanske måste rengöra ytan flera gånger för att ta bort allt fett och smuts. Torka keramiska huvudet med en mjuk handduk innan polering.
3

Placera en liten mängd av keramik polish eller aluminium polish på en mjuk trasa. Buff in i ytan av den keramiska huvudet med hjälp av små cirkulära rörelser. Polera hela ytan tills den returneras till en högblank glans.
4

Rub en remover krom repa in några repor som är närvarande på det keramiska huvudet. Se till att du använder en scratch remover som är klarlack säker. Om det inte kan den skrapa för djupt in i ytan av de keramiska och göra repor värre snarare än bättre. Använd en cirkulär rörelse för att försiktigt polera ut repor. Torka bort eventuella kvarvarande rester med en mjuk trasa för att polera keramiska huvudet till en hög glans glans.
5

Re-installera den nyligen polerade keramiska header.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88581.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.