Hur man bygger en ställtruck Lumber

Hauling virke med en pickup kan vara farligt. Överdimensionerad last uppstår när långa brädor av virke sticka ut ur pickup säng. Men du kan bygga ett rack lastbil timmer ur lätt att hitta PVC rörsystem för att lösa detta problem. Resultatet är ett robust timmer rack som passar i botten av din pickup. Saker du behöver
måttband, 100 tum
Bågfil
PVC-röret, Schema 80 PVC i 2 1/2-tums och 2-tums diameter
PVC rördelar, tre-vägs armbågar och T -kontakter i 2 1/2-tums diameter
PVC lösningsmedel
Emory trasa
Visa fler instruktioner
1

mäta längden och bredden på flaket och överföring mätningarna på papper. Mät avståndet inuti hjulhusen för att göra en rektangulär ram som passar i brunnarna. Inkludera den tredje dimensionen av höjden i mätningarna. När du bygger ett rack lastbil timmer att utnyttja utrymmet ovanför passagerarutrymmet i lastbilen, bör virket rack förlängas något högre än taket på lastbilens hytt.
2

Klipp ut ramen i bitar av 2 1/2-tums PVC-rör och ordna dem på marken. Löst Anslut bitar med 90-graders PVC armbågen kontakter men inte limma ihop dem. Med botten av det konstruerade inrama, tillfoga ett stöd var 26 inches. Skär ramen i segment och lägg en trevägs T-koppling på dessa pauser.
3

Klipp ut den övre delen av ramen i bitar 2 1/2-tums PVC-rör. Ordna det på marken och sedan klippa ramen och sätt samma stöd beslag du gjorde med den nedre delen av ramen. Kontrollera att tillbehören är på samma platser i toppen och botten.
4

Klipp bitar av 2 1/2-tums PVC-rör för att passa in i den övre och undre ram passande att skapa box ram av virke rack monterad för en pickup. När alla bitar passar bra ihop och ramen är fyrkantig, förstärka ramen med 2-tums PVC pipe.
5

Mät och klippta längder av 2-tums PVC-rör för att passa väl i varje avsnitt av 2 1/2-tums PVC-rör ram. Dessa bitar hålls i av trycket när ramen limmas ihop och anslut inte vid ändarna. Mät, skära och montera 2-tums bitar innan limning ramen tillsammans. En bit av 2-tums PVC-rör bör köra igenom den raka T-stycken och slutet på varje armbåge av ramen. Mät och kapa 2-tums rör för att passa tätt innanför de 2 1/2-tums stolpar, alltför.
6

Limma alla delar av ramen tillsammans. Börja med att ansluta sidorna av de övre och undre ramar och sedan sätta armeringsröret efter T-anslutningarna är säkra. Montera hömbeslaget på ramen och sedan arbeta dig upp, sätter in 2-tums rör i varje 2 1/2-tums yttre skal tills ramen är klar.
7

Skjut in den bädd av någon pickup den passar in och säkra med spännband anslutna till ankarpunkter i sängen av pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88579.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.