Konvertera en Dodge Caravan för bogsering

Dodge Caravan var utformad för att bära massor av barn runt staden som den ultimata familjen van. The Caravan kan också användas för att bära större barnen och deras leksaker runt med en dragkrok, lägga till sin mångsidighet. Lägga till en dragkrok och installera kablar för anslutning till släpet kan göras i en eftermiddag med rätt verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 2001 Dodge Grand Caravan, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Fordonsspecifika trailer kabelnät
Push pin borttagningsverktyg
Utility kniv
plåtskruv
Borr med Phillips bit
Phillips skruvmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
Installera kabelstammen
1

Pop luckan och använder push verktyget stift borttagning att frigöra push stift på förarsidan bakljus. Dra ut objektivet och använda händerna för att koppla ur ledningsnätet från bakljus.
2

in fordonsspecifika sele släpvagnskablage till baksidan av bakljus, anslut kabelstammen från fordonet in trailern kabelnätet, tryck sedan den andra änden av trailern ledningsnätet i kontakten på baksidan av linsen, effektivt skarvning av släpvagnskablage i bakljus.
3

Leta gummit genomföring bakom bakljus där ledningarna går genom och dra ut den ur chassit. Skjut ledningar för omvandlare från släpvagnen selen i hålet sedan hack gummigenomföringen med en mattkniv för att låta ledningarna för att köra igenom det. Installera genomföringen.
4

Placera en plåtskruv genom ringen terminalen på den vita ledningen på släpet kablaget och fäst den plåt precis till höger om genomföringen med hjälp av en borrmaskin. Ta sedan bort Phillips skruv i hörnet av stötfångaren strax nedanför bakljus med hjälp av en Phillips skruvmejsel och kör ledningarna ner från genomföringen bakom stötfångaren så det kan gå bredvid skumt. Installera om bakljus med hjälp av push stift och Phillips skruv på stötfångaren. Addera Montera dragkroken
5

Ta bort de två skruvarna i slutet av ramen skenor med 1/2-tums Ratchet och uttag. Kör fisken kabeln som medföljer dragkrok kit genom det bakersta hålet på rambalkar kör sedan genom ramen mot den bakre stötfångaren.
6

Placera plattan vagnsbulten på vagnsbulten försedd med satsen och trä vagnsbulten in fisken tråden. Dra fisken tråden genom ramen. Detta kommer att dra vagnen bulten och hållaren genom ramen tills den gängade änden av bulten kommer genom hålet med snöret, vilket ger en monteringspunkt för dragkroken. Ta sedan bort fiske tråd. Upprepa detta för varje bult för skumt.
7

Lyft skumt på ramen och löst trär muttrar på de vagnsbultar som du sprang genom rutan i steg 2. När skumt är fyrkantig mot karmen och alla hål i på rätt sätt, dra den på plats med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88280.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.