Hur man skapar en bil dekal

Bil dekaler är typiskt tillverkade av vinylmaterial med en självhäftande baksida för att fästa till ytan av ett fordon. Dekaler är konstruerade för att användas som ränder, flammor, olika mönster, samt markeringar för brottsbekämpning och utryckningsfordon. Populariteten av dekaler har ökat på grund av den ständigt föränderliga alternativ som de tillhandahåller för grafiska uttryck samt deras hållbarhet och lägre kostnad jämfört med specialiserade färg jobb. Saker du behöver
Papper pennor
Color ruler eller måttband
Visa fler instruktioner
1

Börja med att bestämma vilken typ av dekalen utformas . Om, till exempel, är den dekal som ska användas på en brottsbekämpande fordon, det finns vissa kriterier som bör beaktas, såsom formulering bör vara lättlästa, lättbegripliga och igenkännbar.
2

Införliva logotyper och färger som är lämpliga för officiella markeringar. Om dekalen är dekorativt, använda kompletterande färger som arbetar med färgen på fordonet.
3

Mät ytan av bilen för vilken dekal kommer att användas. Anteckna dessa mätningar eftersom detta är information som tillverkaren behöver.
4

Sketch ut dekalen med färgpennor för detaljer och förtydliganden. Se till att få ett slutligt godkännande från nödvändiga källor inför mötet med en tillverkare.
5

Träffa ett företag som specialiserat sig eller har förmågan att producera dekaler i olika storlekar. Nuvarande teknik arbeta för att deras företrädare och diskutera några särskilda villkor eller önskemål. Diskutera prissättning och tid att slutföra projektet och få en skriftlig uppskattning innan signering på arbetet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88100.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.