Hur man byter bultarna i en Harley Dyna Front Motor Mount

Harley Davidson Dyna motorer är 96 kubik-tums motorer som är bränsleinsprutning och bränslesnål med en elektrisk tändning. Dyna kommer på en hel familj av Harleys inklusive Street Bob, The Low Rider och Wide Glide. De motorfästen för denna familj av cyklar är gummi verkställas fästen för att begränsa chassi vibrationer som skulle komma från en så stor motor. I huvudsak, fästena är stålstänger som sträcker sig över framsidan och mitten delen av ramen, som sedan sitter på gummi fästen. Bultar löper till slutet av varje stång och dra ner till ramen. Med tiden dessa bultar kan bli fastrostade eller trasiga (från motorns vibrationer). Byta bultarna på en Harley Dyna motor är inte komplicerat och kan fyllas i tre enkla steg, som denna artikel kommer att beskriva i detalj. Saker du behöver
Ratchet set eller Large insexnyckel ställa
Ordet jack
Helper Review Två stora träklossar
New bultsats
Visa mer Instruktioner

1

dra cykeln på en nivå konkret område, t.ex. ett garage golv. Har en vän stadig cykeln medan du skjuter träblock under den främre och den bakre ramen. Du har nu säkert monterad din motorcykel för underhåll.
2

Skjut domkraft under motorcykeln och placera jack huvudet under av växellådshuset. Jack huvudet upp till växellådshuset med lagom tryck som du kan känna motstånd i handtaget. Domkraften kommer att stödja motorn i rätt läge medan du tar bort bultar.
3

Lokalisera de främre motorfäste bultar och bestämma vilken nyckel kommer att behövas för att ta bort de felaktiga bultarna (vissa modellerna kommer att kräva en spärr medan andra har insexskruvar huvud stil).
4

Lossa båda skruvarna lite i taget tills du kan ta bort en av dem. Dra ut den gamla bulten ut och ersätta med en ny bult. De gummifästen ska vara bra.
5

bort och ersätta den andra bulten också. Dra åt båda bultarna enligt tillverkarens specifikationer, ta bort domkraften och träklossar och få rida!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87813.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.