Hur man installerar Spoiler på en Toyota Corolla

På vissa bilar kan en vinge eller spoiler bidra till att öka downforce bak på bilen för att öka greppet vid höga hastigheter. På en Toyota Corolla, en framhjulsdriven bil, skulle en traditionell spoiler vara kontraproduktivt eftersom det skulle ta downforce bort från drivhjulen. Det är därför en spoiler på en Corolla är avsedd för utseende, inte på prestanda. Saker du behöver
Blue målartejp
Måttband
märkpenna
Borra
metall borr
Assistant Review 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Pop stammen och tillämpa den blå målarens maskeringstejp längs hela bakre delen av bagageluckan där du vill att spoilern ska gå. Tillämpa det överallt att minimera skada lacken.
2

Ställ spoilern på bakluckan, sedan steg tillbaka och titta på var den sitter. Justera därefter.
3

Mät avståndet mellan stolparna som stöder spoiler och sidorna av bålen. Justera spoiler så den är centrerad. Använd måttband för att justera spoiler fram och tillbaka på locket.
4

Trace omkretsen av spoiler inlägg på den blå målartejp använder märkpenna. Lyft sedan spoiler fram och mäta avståndet mellan sidan av spoilern och den gängade insatsen på botten där det bultar till stammen. Överför denna mätning till bagageluckan. Ställ spoiler tillbaka på bålen och dubbelkolla dina mått, luta spoiler upp och ner för att se till att hålen du håller på att borra är på rätt plats.
5

Borra hålen i bagageluckan med hjälp av borr och metall borrkronor. Börja med en liten diameter lite som 1/8-tums, sedan steg upp successivt tills du kommer till en storlek större än de bultar som håller spoilern.
6

Ställ spoiler på bakluckan lock och har din assistent hålla den på plats. Lyft upp stammen så spoilern är vinkelrät mot bilen och du kan komma åt undersidan av locket. Kontrollera att hålen passar in ordentligt.
7

Dra av målarens maskeringstejp och ta bort den från stammen. Har din assistent håller spoilern ned på stammen som du lyfter upp den, sedan tråden i spoilern bultarna in i stolparna med 3/8-tums Ratchet och uttag. Se till att alla bultar är rätt innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88281.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.